Minőségi foci a Nagyerdei Stadionban

Cívishír

2017.04.18. 13:32

Minőségi foci a Nagyerdei Stadionban
Fotó: civishir.hu

BL, Loki-meccs és El Classico a heti kínálatban.

Hirdetés

Április 18-án, azaz kedd este a Leicester City hazai pályán fogadja a mindössze egygólos előnnyel rendelkező Atlético Madridot. Vajon az angol csapat képes lesz egy újabb spanyol együttest búcsúztatni? - többek között erre a kérdésre is választ kapnak azok, akik ellátogtanak a Nagyerdei Stadion alatt lévő Red and White-ban, ahol egész héten jobbnál jobb meccseket láthatnak az óriáskivetítőkön.  

Az est másik mérkőzésén a Real Madrid szintén otthonában fogadja a Bayern Münchent. Az első mérkőzésük is igen izgalmas volt, hiszen a királyi gárda hátrányból fordítva győzött. Képes lesz erre a Bayern München is a továbbjutásért?

Szerda este a Monaco a Borussia Dortmund csapatát fogadja. Egy héttel ezelőtt a francia csapat meglepetésre 3-2-re győzni tudott, ráadásul idegenben. A Dortmundnak így nehéz dolga lesz. A nap másik kérdése, hogy vajon a Barcelona képes-e összehozni egy újabb csodát a Camp Nou-ban, az olasz bajnok Juventus ellen?

A Red óriáskivetítőin valamennyi mérkőzést élőben közvetítjük! Tippeld meg a továbbjutót és nyerj jegyet a szombati, DVSC - Haladás bajnoki mérkőzésre! Ha adott nap mindkét továbbjutóját eltalálod, 2 db jegyet kapsz!

Szombaton, április 22-én a DVSC a Haladás csapatát fogadja a Nagyerdei Stadionban, ami azt is jelenti, hogy újra meccsnap a Red and White-ban! Meccskezdés előtt 4 órával, több programmal várunk kicsiket és nagyokat egyaránt.

Óriáskivetítőnk egyikén a virtuális foci kedvelői küzdhetnek meg egymással. A nosztalgiázni vágyók korábbi Loki meccseket nézhetnek. Próbáld kis Te is az igazi gombfocit, lesd el az apró trükköket a Debreceni Asztali-labdarúgó Club válogatott játékosaitól! Ezen kívül lesz versenycsocsó is, az asztali focit kedvelőknek is. Emellett számos érdekességgel, kvízjátékkal – nyereményekkel- és igazi aréna hangulattal várunk minden kedves szurkolót!

A hét zárásaként, vasárnap este pedig nézd nálunk a Real Madrid és a Barcelona klasszikusát élőben!

DVSCNagyerdőszórakozás

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés