Fantasztikus mesemusical a Főnixben!

civishir.hu

2017.04.03. 13:10

Fantasztikus mesemusical a Főnixben!

Mása és a Medve Debrecenbe jön.

Hirdetés

  • Időpont

    2017.05.01. 17:00

  • Helyszín

    4028 Debrecen, Kassai út 28.

A gyermekek kedvence, a Masha és a Medve című bohókás, kedves mesesorozat egy csodálatos mesemusical formájában kel életre a debreceni Főnix Csarnok színpadán, május 1-jén.  

Gyermekek százezreit nyűgözi le a tévé képernyője elé a Minimaxon jelenleg nálunk is hatalmas sikerrel futó Masha és a Medve című mesesorozat. A történet főhőse Masha, egy nyughatatlan kislány, aki mindig tele van energiával, s nem bír a fenekén megülni. A történet pedig arról szól, hogyan boldogul egy kicsi lány a nagyvilágban a bonyolult feladatok megoldásával, amit a felnőttek bíznak rá. Masha barátjával, a nyugis, lustácska medvével folyton elképesztő kalandokba keveredik, ezúttal azonban nem a képernyőn, hanem életre kelve a színpadon, egy elbűvölő mesemusical keretében.  Aki velük tart, megtudhatja, mit jelent a barátság, a gondoskodás, a kreativitás és a szabadság.

Példátlan siker

A Masha és a Medve 2009 óta futó sorozata epizódonként 7-8 perces, és számos nyelven elérhető. A széria példátlan siker Oroszországban, de máshol a világon is, bár két éve szeptemberben az orosz stúdió a frászt hozta a szülőkre azzal, hogy bejelentette, az 52. rész lesz az utolsó, az alkotók aztán rövid időn belül meggondolták magukat, és bemutatták az igen eleven Mása és a huncutságai célpontjául szolgáló medve legújabb kalandját.

2 milliárdan látták a YouTube-on

Masha és a Medve Oroszország egyik legnépszerűbb mese exportcikke, majd’ félszáz országban vetítik, Dél-Amerikától Ázsiáig. A legnagyobb videómegosztón is az egyik szuper kedvenc, a Masha és a kása című részt már több mint kétmilliárdszor látták 2012-es megjelenése óta. Ebben a részben, miután Masha jól felbosszantja a magában táblajátékozó medvét, egyedül marad a házban, és nekiáll kását kotyvasztani.

Gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt

A humorral átszőtt egyszerű, de bájos történetek a legifjabbaktól kezdve az idősebb korosztályokat is remekül szórakoztatják, hisz’ a felnőttek számára is tele vannak sziporkázóan humoros jelenetekkel. Masha személyében saját gyermekeink huncutsága is visszaköszönhet, míg a medvében a szülők saját, gondoskodó szerepére ismerhetnek rá.

Itt a musicalváltozat is

A Masha és a Medve igazi sikertörténet. Már 25 nyelve lefordították, és olyan médiaóriások is megvették a sugárzási jogait, mint a Netflix vagy az NBCUniversal. Most azonban Debrecenben kelnek életre a bájos mesehősök, kicsik és nagyok örömére egyaránt.

Főnix Csarnok
Május 1., 17 óra

Bővebb információk ITT ​

Mása és a medve

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés