Art of Magic: ilyen varázslat még sosem volt Debrecenben

civishir.hu

2017.04.21. 09:10

Art of Magic: ilyen varázslat még sosem volt Debrecenben

Illúzió, bűvészet és mentalizmus.

Hirdetés

  • Időpont

    2017.04.29. 19:00

  • Helyszín

    4026 Debrecen, Hunyadi u. 11.

Négy mágussal is találkozhatnak azok, akik április 29-én ellátogatnak az Kölcsey Központba. A kvartett legalább annyira észbontó produkcióval fog színpadra lépni, mint a négy lovas a Szemfényvesztők című filmben. Illúzióval, bűvészettel és mentalizmussal borzolják majd a nézők agytekervényeit.

A négy fiatal, innovatív tehetség, megjárta már a világ legnagyobb színpadjait. Produkcióikkal elkápráztatták Las Vegas, Dubai legnagyobb szórakozóhelyeinek közönségét, még a Szaudi Nagyherceget is ámulatba ejtették mutatványaikkal. Szinte mindent tudnak, amit egy igazi bűvésznek kell; olyan gyorsan szabadulnak ki a legagyafúrtabb bilincsekből is, hogy arra még Houdini is füttyentene, olvassák az emberek gondolatait, néha eltüntetnek dolgokat, és néha még elő is varázsolják őket. Mindezt egy látványos show keretében adják elő, amit táncelemekkel és humorral fűszereznek.

Art of Magic: a mágia művészete

A produkciót a One Nation Entertainment hozta létre. A négy férfi hamar összekovácsolódott, már ekkor látszott, hogy egy fantasztikus előadáson dolgoznak. A produkció varázslatos hangulatát a One Nation Entertainment legjobb zenészei biztosítják, akik elrepítenek a csodák birodalmába. A színpadképet az Everdance táncszínház társulata teszi teljessé, akik koreográfiájukkal színesítik a műsort.

Art of Magic - A Mágia Művészete
Április 29. 19 óra
Kölcsey Központ

  • Fehér Dániel- Mr. White, mentalista
  • Prof. Archibald Briquet, bűvész
  • Gyertyán Balázs, bűvész
  • Németh Gábor, illuzionista
Jegyek még korlátozott számba kaphatók a Kölcsey Központ jegypénztárában, a jegy.hu oldalán és az ismert jegyirodáknál.

Kedvezményes jegyekért látogasson el a Kuponlap.hu oldalra

Kuponlap

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés