Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ha kell egy jó hely: Red and White söröző a Nagyerdőben

| 2017. 02. 28. | 11:28:00
Gazdag programkínálat szerdától szombatig.
Ha kell egy jó hely: Red and White söröző a Nagyerdőben
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem csak a Loki-szurkolók körében lett hamar népszerű a Nagyerdő egyik új szórakozóhelye, a Red and White söröző, amely többek között különleges belső kialakításának köszönheti varázsát. Az igazi buliszezon azonban még csak ezután kezdődik, és erre a söröző is újdonságokkal készül. A tervekről Bernáth Csaba egységvezetővel beszélgettünk.

Cívishír: A nagyerdei környezet eleve jó kiinduló pont a sikeres működéshez, de nyilván nem elegendő. Milyen koncepcióval vágtatok neki a Red and White söröző kialakításának?
Bernáth Csaba: Adott volt, hogy az új stadion alatt lesz ez a szórakozóhely, és ehhez szerettünk volna valami különlegeset hozzátenni még, ami szerintem sikerült is. A Red and White elsősorban egy szurkolói klub, méghozzá Magyarország legnagyobb szurkolói klubja. Hangulatát különleges kialakítása adja. Az volt a célunk, hogy valami egyedit hozzunk létre, és azzal, hogy lényegében egy stadion lelátójához hasonlít a söröző, ez meg is valósult. Komoly fegyvere a helynek a három óriásprojektor, amelyeken igazi élmény a meccsnézés.

Cívishír: A debreceni labdarúgás azonban mostanában nem éppen a fénykorát éli, így pusztán arra építeni, hogy majd a drukkerek megtöltik a helyet, naivitás lenne.
Bernáth Csaba: Ezért is muszáj más irányba is nyitni, másfajta közönséget is megszólítani. Olyan programokat találtunk ki, illetve kínálunk, amelyek újdonságnak számítanak Debrecenben. Ezekkel ettől a héttől jelentkezünk majd, és terveink szerint a tematikus esték kéthetente jelentkeznek a Red and White-ban. Most szerdán indul a kocsmakvíz, amelyet egy erre szakosodott csapat vezényel majd le. Amolyan interaktív kérdezz-felelek lesz ez, 3-6 fős csapatoknak kell majd a különböző témákban feltett kérdésekre válaszolni. Persze nem ingyen, hiszen a résztvevők értékes nyereményekért szállnak harcba. A szerdai napot egyébként az este 11 körül induló Campus-party elé szervezzük, a Red and White amolyan bemelegítő hely lehet a fiataloknak az éjszakai szórakozáshoz.

Cívishír: Csütörtökön azoknak biztosítotok teret, akik ismerkedni szeretnének, de nincs rá lehetőségük.
Bernáth Csaba: A rapid randiké lesz a főszerep kéthetente csütörtökönként. Azt tapasztaltuk, hogy a fiatalok körében nagy igény van egy ilyen rendezvényre, ami valamilyen szinten szervezett keretek közé szorítja az ismerkedést. A hölgyekkel 5-5 percet beszélgethetnek az urak, aztán egy gong jelzi, hogy tovább kell állniuk egy másik hölgy asztalához. Pénteken pedig karaoke estet rendezünk, ezt a műfajt nem igen kell bemutatni, egy jó társaságban még azok is mikrofont ragadnak a kezükbe, akik egyébként nem igen tennének ilyet.

Cívishír: Nyugat-Európában a focimeccs nem pusztán egy sportesemény, sokkal több annál. A körítés, a kiegészítő programok legalább annyira fontosak, mint maga a meccs. A Red and White mit tud ehhez hozzátenni?
Bernáth Csaba: A szombat a meccs napja, ezért a Red and White már négy órával a mérkőzés kezdete előtt kinyit, és onnantól kezdve bőséges programkínálattal várjuk a szurkolókat. A debreceni gombfocisok két asztallal is eljönnek hozzánk, bárki kipróbálhatja, hogy milyen is az igazi asztali foci. Lehet csocsózni, a hangulatról Dj gondoskodik, műsorvezetőnkkel pedig tippelős játékban is részt vehetnek a bátrabbak, természetesen nyereményekért. Minden hazai meccs előtt nosztalgiázunk is egy kicsit, az óriásprojektoron az éppen aktuális ellenféllel vívott korábbi meccsek legfontosabb jeleneteit nézhetik meg a drukkerek, most a nagy rivális Diósgyőr elleni csatákból válogatunk.

Cívishír: A szórakozóhely tulajdonképpen két részből áll, és erre utal az elnevezése is.
Bernáth Csaba: A „Red” rész a nagyobbik egység, amely csak akkor van nyitva, ha valamilyen programot szervezünk. A másik rész, a „White” egy nagyjából 50 férőhelyes kávézó március közepétől folyamatosan nyitva lesz. Meccsnapokon pedig mindkettő színvonalas italkínálattal, szendvicsekkel várja a vendégeket. Ami még fontos, hogy amikor itthon játszik a DVSC, az egyik projektor kizárólag az Xbox kedvelőké, akik a FIFA 17-el játszhatnak. Az Xbox-bajnokság fordulóit pedig azokon a szombatokon rendezzük meg, amikor a Loki idegenben lép pályára. Mától egyébként már az interneten is elérhető a hely a www.redandwhitedebrecen.hu oldalon, illetve a facebookon is ott vagyunk (facebook.com/redandwhite).

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Futókörök Napja Hajdúböszörményben is
Futókörök Napja Hajdúböszörményben is
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben
Vásárolj legalább 5000 forintért április 25-től a SPAR és INTERSPAR üzletekben, és a kasszánál 300 forintos kedvezménykupont kapsz, amelyet a következő heti vásárlásaid alkalmával válthatsz be!
A kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz
Ha ez nem történik meg, a kormány keményen beavatkozik - mondta Nagy Márton.
Vágányszabályozás a DKV Zrt-nél: beszerzési hirdetmény
Négy debreceni helyszínen van szükség munkavégzésre az 1-es villamos vonalán.
Épülethomlokzat-felújítás a Hatvan utcán
A Debreceni Vízmű Zrt. pályázata.
Nem vagy a helyeden a munkában? Fordulj az álmaid felé!
A Debreceni Szakképzési Centrum bemutatja: Állásbörze és felnőttképzési expó. Április 26-án találj munkát vagy képzést a Fórumban!
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
Ép testben ép lélek! szlogennel nyitja meg a 2024-es szezont a Zsuzsi Erdei Vasút, ami május 1-jén indítja menetrend szerinti járatait.
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.