Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Debreceni Gladiátorok visszatérnek a Colosseumba

| 2016. 10. 10. | 16:42:00
Már válogatottjaink is vannak!
A Debreceni Gladiátorok visszatérnek a Colosseumba
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nagy sikerrel zárult a Debrecen Gladiators október 9-i tagtoborzója a DEAC Sporttelepen, 60 fiatal iskolás jelent meg a válogatón.

Amint arról beszámoltunk, szeptemberben, a Magyar Amerikaifutball Szövetség Toborzó Hónapjában a Gladiátorok több cívisvárosi középiskolában jártak, ahol testnevelés órákat tartottak. Főként ezekből az intézményekből érkeztek fiatalok. A kilátogatók olyan feladatokat teljesítettek, amik az NFL Combine-on, azaz az egyetemről kikerülő amerikai focisták felmérésén is jelen vannak, ilyen például a 40 méteres sprint, a helyből távolugrás, a fekvenyomás és egyéb alapvető technikai elem. A legjobban teljesítők pedig jutalomban is részesültek.

Rengetegen jelentek meg a toborzáson - Debrecenben is egyre népszerűbb az amerikaifoci!

A kis Gladiátorok a Gázvezeték utcán lennének bajnokok

A jó hírek sorozata pedig folytatódik, ugyanis a Gladiátorok visszatérnek Debrecenbe!

Először a legkisebb korosztálynak szurkolhatunk, hiszen október 30-án a Gázvezeték utcai Stadion ad majd otthont az U17-es bajnokság 7 a 7 elleni, második, egyben utolsó állomásának. Ezen dől el, hogy ki lesz a bajnok. Az első budapesti megmérettetésen a 9 emberrel résztvevő Gladiátorok 2 győzelemmel és 1 döntetlennel zártak, amellyel jelenleg a 2. helyen állnak. A jelenleg 1. Budapest Cowbells ugyanilyen eredménnyel rendelkezik, ám a fővárosiaknak jobb a pontkülönbségük. Viszont a Gladiátorképzőben nevelkedett fiatalok most hazai pályán harcolhatnak az aranyért. A sorsolás a következő hetekben derül majd ki.

Viszont a felnőttek is hamarosan visszatérnek a Gázvezeték utcára, hiszen november 19-én a Miskolc Renegades ellen vívnak edzőmeccset.

Két fiatal Gladiátor történelmet fog írni

Az elmúlt hét viszont nemcsak a try-out sikeréről és a visszatérésről szólt, hiszen a Gladiátorok két fiatal játékosa Tóth Gergely Bálint és Fülep Csaba a budapesti Csillebérci Szabadidőközpontban, az U19-es válogatott edzőtáborában jártak. Mindkettejük átment a rostán és bekerült a magyar nemzeti csapat végleges keretébe. Ez az együttes október 16-án, vasárnap Székesfehérváron vívja története első meccsét Szlovákia ellen.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.