Hirdetés

A Tankcsapda visszavonta a Loki-indulót

2016.02.15. 21:25

A Tankcsapda visszavonta a Loki-indulót

Az indoklás szerint 2005 óta sok minden megváltozott Debrecenben.

Hirdetés

A DVSC-nek volt a legjobb indulója. A múlt idő nem elírás, a Tankcsapda döntése értelmében ezentúl nem a Piros-fehér című rockos induló vezeti fel a debreceni futballmeccseket a Nagyerdőn. A szombati, Vasas elleni bajnokin már nem is csendült fel az induló, amihez a 2005-ös bajnoki cím adta az ihletet, helyette egy régebbi Loki-dal szólt a Nagyerdei Stadion hangszóróiból.

A debreceni rockereknél azt tudakoltuk, hogy miért „vonultak ki” csendben a Loki-meccsekről. A banda közleményben fejtette ki az indokait.

„A ’Piros-fehér’ című dal, egy házibuli ’emelkedett’ hangulatában tett ígéret - vagy ha úgy tetszik fogadalom – eredményeként 2005-ben, az akkori csapatban játszó barátaink és az általuk elért első DVSC bajnoki cím tiszteletére született, és lett a Loki indulója. Az elmúlt években nem csak a csapat, de a labdarúgás összessége is alapos változásokon ment keresztül, és mivel már nincs meg bennünk az az érzelmi töltés, ami annak idején a dal megírására ösztönzött minket, úgy gondoltuk, itt az ideje, hogy átadjuk a lehetőséget a következő generációnak: szülessen egy új induló, ami reményeink szerint hasonló sikerekre ösztönzi majd a debreceni labdarúgást, ahogy tette ez a dal is több mint tíz éven át, mert debreceniként bennünk a vér ettől még továbbra is piros és fehér! A dal egyébként ingyenesen letölthető a dvsc.hu oldalán, tehát a továbbiakban is mindenki számára hallgatható, és elérhető marad. Hajrá Loki!” 

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés