Hirdetés

A Loki kimászik a gödörből, vagy még mélyebbre ássa magát

2016.03.14. 09:03

A Loki kimászik a gödörből, vagy még mélyebbre ássa magát
A Ferencváros elleni párharc első felvonását szerdán rendezik Debrecenben (Fotó: CH)

Jön a Fradi, majd az MTK-nál vendégeskednek a debreceniek.

Hirdetés

Egy Magyar Kupa- és egy bajnoki mérkőzést játszik a héten a DVSC labdarúgócsapata, amely enyhén szólva sincs jó formában. A legutóbbi két bajnokiján mindössze egy pontot szerzett a Kondás-gárda, amely vissza is csúszott a negyedik helyre a tabellán.

A Loki szerdán 18 órai kezdettel a Magyar Kupa elődöntőjének első összecsapását a Ferencváros ellen vívja a Nagyerdei Stadionban, a találkozóra elővételben is megvásárolhatók a belépők.

A hét végén folytatódik az NB I.: vasárnap délután fél négykor lép pályára a DVSC az MTK ellen az OTP Bank Liga 26. fordulójában. A mérkőzésre az Illovszky-stadionban kerül sor, ahol előző nap a Vasas a Ferencvárost fogadja, ezért is rendezik vasárnap a debreceniek meccsét.

Már előre félünk. A találkozó helyszínén egy hete már játszott a Loki bajnokit, nem is ment a játék a Vasas ellen. A pálya talaja akkor minősítehetetlen volt, és aligha javul jelentőset vasárnapig.

A lecke tehát fel van adva a DVSC-nek. Egy hét múlva kiderül: a csapat kimászik a gödörből, vagy még mélyebbre ássa magát.

Widget powered by WhatstheScore.com

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés