Hirdetés

A magyar foci legnagyobb felfedezettje a Megye I-ben kezdte az idényt

m4sport.hu

2018.06.03. 22:29

A magyar foci legnagyobb felfedezettje a Megye I-ben kezdte az idényt
Varga Kevin jó évet zárt, a csapata már kevésbé... (Fotó: m4sport.hu)

A debreceni középpályással nagyot fordult a világ.

Hirdetés

Az MLSZ RangAdó Díjátadó Gáláján a DVSC középpályását, Varga Kevint választották a 2017/18-as szezon felfedezettjének.

A Loki 22 éves játékosa 27 bajnokin lépet pályára, három gólja mellett hetet elkészített. Érdekesség, az idényben először a DVSC II. színeiben a megye I-ben játszott, csak az azt követő héten debütált az élvonalban, hogy Hajdúsámsonnak betalált. Szerencséjére nem érte meg a DVSC II. vesszőfutását.

Varga rögtön a Vasas ellen is gólt szerzett, innentől alapemberként számolt vele Herczeg András.  Még nagyobbat fordulhat a világ Vargával, ugyanis bekerült a válogatott bő keretébe, úgyhogy a szerdai fehéroroszok vagy a szombati ausztrálok elleni találkozón akár a címeres mezt is magára öltheti. A debreceni nevelés korábban a korosztályos csapatokból kikerülve kölcsönjátékosként a Balmazújvárost és a Cigándot erősítette.

Csertői Aurél, a Paks vezetőedzője, az év edzője, Böőr Zoltán, az év Fair Play díjas Újpest FC klubmenedzsere, Iványi Zoltán, az év játékvezetője, a ferencvárosi Fenyvesi Evelin, a legjobb női labdarúgó, a debreceni Varga Kevin, az év felfedezettje, a kókai Nagy Virág, az év női felfedezettje, a kispesti Davide Lanzafame, a legjobb játékos és gólkirály, valamint a kispesti Gazdag Dániel, a legszebb gól szerzője (b-j) a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) RangAdó Gáláján a Budapest Music Centerben   (Fotó: mti)
 

 

DVSCVarga Kevin

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés