Hirdetés

Meseszép üdülőhelyen telelnek a debreceniek

2018.02.05. 16:24

Meseszép üdülőhelyen telelnek a debreceniek
Side igazán kellemes hely (Fotó: turkeytravel.com)

Ez a telelés komoly terheléssel teli lesz.

Hirdetés

Megérkezett a DVSC hétfőn a törökországi edzőtáborába, Sidébe, ahol tíz napot tölt majd, ez idő alatt pedig öt edzőmérkőzést játszik.

A felkészülés első három hetében leginkább a kondicionális munkára fektettük a hangsúlyt, az edzőtáborban azonban már a taktikai és a technikai elemek gyakorlása, illetve az edzőmérkőzések lejátszása lesz a fő cél. Az edzőtáborba huszonhét játékossal indultunk el, közülük tizenkilencen saját nevelésűek. Szeretnénk mindenkinek lehetőséget biztosítani az edzőmeccseken, fontos, hogy a futballistáink kilencvenperces terhelést kapjanak. Továbbá a felkészülési találkozók alkalmával arra is törekszünk majd, hogy megtaláljuk azokat a játékosokat, akikkel pótolni tudjuk majd az eltiltottjainkat a bajnokságban. Egy sikeres felkészüléssel szeretnék csiszolni a csapat játékán, illetve stabilizálni a helyzetünket a tavaszi szezonban

- fogalmazott az indulás előtt Herczeg András a Loki honlapjának, amely közölte: nem tartott a csapattal Danilo Szekulics, aki itthon készül majd, illetve a Debreceni Labdarúgó Akadémia 17 esztendős tehetsége, Bukta Csaba, ő ebben az időszakban Spanyolországban vesz részt a korosztályos nemzeti válogatott táborozásán. Újvárosi Ádám ugyanakkor elutazott, mint ahogy Kusnyír Erik is; mindketten először vesznek részt a felnőtt csapattal külföldi edzőtáborban.

A DVSC február 15-ig készül Törökországban, ez idő alatt öt felkészülési mérkőzést játszik. Az elsőt február 7-én a lengyel másodosztályú FC Katowice ellen vívja. Erre a napra még egy találkozót tervezett a szakmai stáb, az orosz élvonalban szereplő FK Toszno együttesével is összecsap a Loki. Február 11-én az észt Levadia Tallinn és az ukrán első osztályú Karpati Lviv lesz az ellenfél, míg február 14-én a moldáv Sheriff Tiraspol ellen lép pályára a DVSC.

DVSClabdarúgástörökország

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés