Hirdetés

Dúsgazdag csapat viheti a debreceni tinit

nso.hu

2018.02.06. 13:21

Dúsgazdag csapat viheti a debreceni tinit
Fotó: dvsc.hu

Felfigyeltek a tehetségére.

Hirdetés

A Red Bull Salzburghoz, illetve annak fiókcsapatához, az osztrák másodosztályú Lieferinghez szerződhet a 16 éves debreceni Bukta Csaba - írja az nso.hu. 

A portál emlékeztet:

a fiatal tehetség a téli felkészülést már a DVSC első csapatával kezdte meg, jelenleg pedig az U17-es válogatott spanyolországi edzőtáborában vesz részt, hamarosan azonban Ausztriában, a Red Bull Salzburg utánpótlásában, vagy a salzburgiak fiókcsapatában, a másodosztályú Lieferingben folytathatja a pályafutását.

A Red Bull élénken érdeklődik a 16 éves középpályás iránt, és jó eséllyel egyezség is születhet az átigazolása ügyében. Ausztriában ma zárul az átigazolási időszak. Ugyanakkor, mivel 18 év alatti játékosról van szó, az átigazoláshoz a nemzetközi szövetség engedélyére van szükség, így a hivatalos bejelentésre még mindenképp várni kell.

Az MLSZ versenyrendszerében 148 mérkőzésen 182 gólt szerző debreceni Bukta egy éven belül – a jelenleg már az első kerethez tartozó Szoboszlai Dominik után – a második magyar U-válogatott tehetség lehet, akit szerződtet a Red Bull Salzburg. 

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés