Hirdetés

Debreceni ultra csajok: 20 éve a piros-fehérek szolgálatában

hancsi78.blogspot.hu

2017.10.30. 15:43

Debreceni ultra csajok: 20 éve a piros-fehérek szolgálatában
(Fotó: hancsi78.blogspot.hu)

A Vadmacskák varrnak és vasalnak is, ha kell.

Hirdetés

Amint azt a Cívishír fotósa megörökítette, a Paks elleni bajnoki első perceiben látványos koreográfiával és tűzijátékkal köszöntötte a debreceni B- közép a Vadmacskák elnevezésű hölgykoszorút. A DVSC női szurkolói ugyanis 20 esztendeje alakultak szervezett csoporttá, és - kisebb-nagyobb szakadásokat leszámítva - így működnek azóta is. A történetüket mutatja be a hancsi78.blogspot.hu, ebből szemezgettünk.

Fotó: Cívishír

A Vadmacskákat három piros-fehér amazon hozta létre 1997-ben, és a lányok hamar bebizonyították, hogy aktív közreműködői egy ultracsoportnak, és ezt a hitet tetteikkel, hozzáállásukkal azóta tovább erősítették.

1997 október 19-én az Újpest ellen debütált az Oláh Gábor utcában a fehér-fekete lepedő, Vadmacskák felirattal.

A női klubba nem csatlakozhatott bárki, csak azért, mert lány, a felvételhez bizonyítani kellett (utazás, aktív szurkolás, segítség a fiúknak).

Ahol a DVSC fellépett, ott ők is szinte mindenhol feltűntek, legyen az csarnok vagy stadion. A túrák mellett a koreográfia készítésekben, festésben, varrásban, vasalásban is mindig aktív szerepet vállaltak, mint ahogy az adminisztrációban, a szervezésekben, gyűjtésekben, események lebonyolításában is. mindig is szerves részei voltak a Szívtipróknak és a debreceni tábornak. Reméljük, hogy még nagyon hosszú ideig azok is maradnak!

- írta a Vadmcskákról Hancsi78.

DVSCszurkolóDebrecenVadmacskák

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés