Herczegh András nem őrült, hanem lokálpatrióta

2017.07.11. 20:05

Herczegh András nem őrült, hanem lokálpatrióta
Fotók: Cívishír

Bemutatkoztak az új arcok a debreceni klub szurkolói ankétján.

Hirdetés

Herczeg András vezetőedző, Róka Géza klubigazgató, illetve a DVSC négy játékosa, Novota János, Nagy Sándor, Sós Bence és Bíró Péter kedvéért zsúfolásig megtelt kedden este a Nagyerdei Stadion aréna jellegű sörözője.

Róka Géza újfent nyomatékosította, hogy a DVSC nem tud versenyezni a gazdag klubokkal a játékospiacon,

s mivel a stabil gazdálkodást felrúgni nem akarja, szolid költségvetéssel vág neki a szombaton kezdődő bajnoki idénynek, de örömteli az, hogy a klub visszatért a gyökeréhez, és debreceni kötödésű szakmai stáb vezeti a többnyire helyi játékosokból álló gárdát. A klubigazgató kérdésre elmondta: a legnagyobb hiány a szponzorokból van, mert bár a DVSC vezetése mindent megtesz ezen a téren, a nagyobb cégek rendre kikosarazzák.

Herczeg András mindenesetre reményét fejezte ki, hogy az átigazolási időszak alatt sikerül néhány posztot megerősíteni, de vele is közölték:

Össze kell húzni a nadrágszíjat!

A szülinapos tréner elárulta a híveknek: a hozzátartozói, barátai őrültségnek tartják, hogy ebben a helyzetben leült a kispadra, de ő nem őrült meg, hanem lokálpatrióta küldetésnek tekinti a DVSC szakmai irányítását. Sajnálattal közölte, hogy a középső védőkét Zilahi-díjas Brkoviccsal a klub nem tudott megállapodni, majd szurkolói kérdésre kifejtette: ebben a csapatban lát potenciált, és az edzőmérkőzéseken mutatott teljesítmény alapján optimistán tekint a jövőbe.

Bemutatkoztak az új arcok, a felvidéki Novota János, valamint a Kárpátaljáról származó Nagy Sándor, továbbá köszöntötte a szurkolókat a Mezőkövesdről másfél év után visszatérő Sós Bence és a csapat egyik legfiatalabb tagja, Bíró Péter. Az ankét végén a fiúk leleplezték a csapat új mezét, vastaps közepette!

Hosszú idő után újra kapott némi fantáziát a szerelés, reméljük, a csapat játékában is lesz majd szombaton este!

BeA

Galéria

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés