Hirdetés

Csak Debrecen fogadta be a Diósgyőrt, de jön a Campus

dvtk.eu

2017.07.13. 10:42

Csak Debrecen fogadta be a Diósgyőrt, de jön a Campus
Diósgyőri szurkolók a Nagyerdei Stadionban (Fotó: Cívishír-archív)

A miskolciaknak most fő a fejük.

Hirdetés

A diósgyőri stadion rekonstrukciója miatt márciusig a DVTK a hazai meccseinek többségét Debrecenben játssza. Az élvonal második fordulójának időpontjában azonban a Campus Fesztivált rendeznek a Nagyerdei Stadion környékén – olvasható a klub honlapján.

Miután a Mezőkövesd a második fordulóban szintén hazai környezetben szerepel, valamint korábban már jelezte, hogy pályája nem bírja el a havi négy mérkőzéssel járó terhelést, a DVTK felvette a kapcsolatot a Balmazújvárossal, de a klub hasonló okra hivatkozott, így ott sem tudják fogadni a címvédő Bp. Honvédot.

A miskolci szurkolók számára könnyen elérhető távolságban nem maradt több megfelelő helyszín, hiszen a nyíregyházi stadion továbbra sem alkalmas NB I-es mérkőzés rendezésére.

A helyzet pillanatnyilag az, hogy a DVTK és a Bp. Honvéd felcserélheti a pályaválasztói jogot, így a jövő szombati találkozóra a Bozsik Stadionban kerülhet sor, ha az MLSZ versenybizottsága mindezt jóváhagyja.

Amennyiben a szövetség megerősíti a változást, akkor a 13. fordulóban a Diósgyőr lesz a pályaválasztó a két csapat egymás elleni mérkőzésén – áll a klub honlapján.

DiósgyőrDVTK

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés