Hirdetés

Nemigen jön a Lokihoz se görög, se török, se semmilyen befektető!

2017.06.16. 20:48

Nemigen jön a Lokihoz se görög, se török, se semmilyen befektető!
Róka Géza élvezi Papp László bizalmát (is). Fotó: archív

Erre enged következtetni a debreceni polgármester közgyűlési előterjesztése is.

Hirdetés

Az már korábban eldőlt, hogy a következő szezonban Herczeg András irányítja a jövőben a DVSC-t, és várhatóan a cégvezetés élén sem lesz változás, miután Papp László által a jövő csütörtöki közgyűlés elé terjesztett anyagból az derül ki, hogy a klubot irányító zrt. élén továbbra is Róka Gézát látná a város mint kisebbségi tulajdonos.

Róka megbizatása június 30-án jár le, a várható közgyűlési felhatalmazásnak köszönhetően a polgármester továbbra is őt fogja javasolni cégvezetőnek a klub június 27-i igazgatósági ülésén. Miután Róka Géza Szima Gábor bizalmi embere, nem is kérdés, hogy az igazgatóság meg fogja hosszabítani mandátumát.

Miután az edző és a cégvezető személye, sőt a pallagi akadémia irányítása sem változik érdemben, elég nehéz elképzelni, hogy új tulajdonos/befektető érkezik a közeljövőben Debrecenbe.

Ahogy arról korábban hallani lehetett, illetve a Bors is megszellőztette, majd Szima Gábor hevesen cáfolta, görög milliárdos érdeklődött a Loki iránt. 

Ami biztos: a Loki felkészülése már elkezdődött, sőt egy hónap múlva már a bajnokság is elrajtol, de egyelőre csak távozókról lehet beszámolni játékosfronton, amivel az eddig sem acélos keret még tovább gyengült.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés