Hirdetés

Reggelig játszott a lokista a kaszinóban, milliókat bukott

2017.04.11. 13:49

Reggelig játszott a lokista a kaszinóban, milliókat bukott

A debreceni évekről kérdezték az egykori csatárt.

Hirdetés

Marius Sumudica kiváló képességű csatára volt a DVSC-nek. Két évet futballozott debreceni színekben: 39 mérkőzésen 21 gólt szerzett. A városban azonban a játékszenvedélye miatt kétes hírnevet szerzett magának, hiszen állandó vendége volt a játéktermeknek.

Sumudica, aki jelenleg a román bajnokcsapat, az Astra Giurgiu vezetőedzője a román Digisport műsorában beszélt játékszenvedélyéről, miután az egyik beszélgetőtársa rákérdezett a debreceni "mesékre".

Az egykori csatár nem tagadott, éppen ellenkezőleg, még egy sztorit is részletesen megosztott a nyilvánossággal, de azzal kezdte, hogy 12 éve be sem tette a lábát egy kaszinóba sem.

Elmesélte, hogy Selymes Tiborral elmentek vacsorázni Szima Gábor éttermébe a Békéscsaba elleni bajnoki előestéjén. A rulett elcsábította, a vacsorát is a rulettasztalon ették meg, miközben játszottak.

Elmondása szerint reggel hatig 15 ezer eurót bukott,

nem tudta kifizetni a számlát, ezért megkérte Selymest, hogy hívja fel Szima Gábort. Az elnök alaposan leteremtette, majd megtiltotta a játékosoknak a játéktermek látogatását. Sumudica úgy tette jóvá a bűnét, hogy még aznap este négy gólt rúgott a Békéscsabának. A Digisport stúdiójában nevetve mondta el, a meccs után a klubelnök elengedte a tartozását, és felajánlotta neki, hogy pénz nélkül játszhat, ha akar.

Úgy meg minek? - zárta a sztorit Marius.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés