Hirdetés

DVSC: szó sincs ultimátumról

dvsc.hu

2017.03.19. 08:11

DVSC: szó sincs ultimátumról
Pontes dolgozhat tovább (Fotó: Cívishír)

A debreceni klubnál beszóltak a városházi szócsőnek is.

Hirdetés

Róka Géza a klub honlapján reagált Leonel Pontes körül az elmúlt napokban kialakult hisztériára. Mint ismert, az önkormányzati tulajdonú Dehír írta meg március 14-én, hogy még aznap kirúgják a portugált, majd ezt a hírt kapta fel országos sajtó.

Szeretnénk leszögezni, hogy a DVSC az elmúlt 15 esztendőben egyetlen edzőnek, így Leonel Pontesnek sem adott ultimátumot a csapat szereplésével kapcsolatban. Magukat jól értesültnek vélt sajtóorgánumok azt is megírták, hogy a klub vezetése meneszti a portugál szakembert. Amikor pedig a jóslatuk nem vált be, arról kezdtek cikkezni, hogy Leonel Pontes azért van még a kispadon, mert 261 millió forintot kellene fizetni számára, ha leváltják.  A vezetőedző szerződésében nem szerepel sem ez, sem más összeg a szerződés felbontása esetén. A munkatörvénykönyv azonban rendelkezik arról, hogy határozott idejű kontraktus felbontása esetén – amennyiben szerződésszegés nem áll fent a munkavállaló részéről - milyen összeget kell fizetni a munkáltatónak, ám ez töredéke a médiában megjelent 261 millió forintnak.

A DVSC vezetése a jövőben is minden segítséget megad Leonel Pontes munkájához. Bízunk benne, hogy a következő mérkőzéseken a csapat eredményesebben szerepel.

- így a Loki cégvezetője.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés