Íme, a Loki ellenfelei Portugáliában

dvsc.hu

2017.01.09. 10:37

Íme, a Loki ellenfelei Portugáliában
Lesz dolga Pontes mesternek

Fel kell kötni a gatyát.

Hirdetés

Mint ismert, a DVSC január 27. és február 8. között Portugáliában, Algarvéban edzőtáborozik, ahol részt vesz egy rangos tornán is. A klub hivatalos honlapja szerint elkészült a torna hivatalos programja, amely alapján kijelenthető: kemény meccsek várnak a debreceniekre.

Az Atlantic Cup elnevezésű eseményen a Loki a B csoportban küzd majd, és az ötszörös dán bajnok AGF Aarhus, valamint a hétszeres svéd bajnok Djurgardens IF lesz az ellenfele. Utóbbi csapat ellen február 1-jén, 19.45 órai kezdettel lép pályára a csapat, míg a dánokkal szintén este háromnegyed nyolctól február 4-én mérkőzik meg Leonel Pontes együttese.

Ezt követően még egy találkozó vár a hajdúságiakra. A két csoport csapatai a helyezés alapján küzdenek meg egymással, vagyis az első az első helyezettel, a második a másodikkal és így tovább. Az első két helyezett mérkőzésének győztese nyeri el a serleget. A harmadik találkozó ellenfele a következő csapatok közül kerül ki: BK Aalborg (dán), az FC Sahtar Donyeck (ukrán), FK Jablonec (cseh) és az Örebro SK (svéd).

DVSCedzőtábor

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés