Hirdetés

Hazatér a Loki edzője

dvsc.hu

2016.12.29. 20:03

Hazatér a Loki edzője

Nem egyedül megy a portugál.

Hirdetés

A tervek szerint Algarvéban készül majd a tavaszi szezonra a DVSC labdarúgócsapata - írja a klub hivatalos honlapja. A portugáliai tartományban egy rangos tornán is részt vesz majd az együttes.

A dvsc.hu beszámolója szerint alakul a Loki téli felkészülési programja, amelyben szerepel egy portugáliai edzőtábor is. A tervek szerint a piros-fehérek január 27. és február 8. között készülnek majd Luzitániában, és ez idő alatt részt vesznek egy rangos tornán is. 

Az Algarvéban rendezendő Atlantic Cup elnevezésű eseményen olyan együttesek vesznek részt, mint például az Aalborg BK (dán), AGF Aarhus (dán), az FC Sahtar Donyeck (ukrán), HNK Rijeka (horvát), Djurgardens IF (svéd), FK Jablonec (cseh) és az Örebro SK (svéd).

A Loki egyébként január 10-én kezdi a felkészülést. Az első két napon orvosi vizsgálatok és egy-egy edzés lesz, majd az ezt követő napokban már két foglalkozást tart a szakmai stáb. A rákövetkező héten fizikai tesztek várnak a játékosokra, majd ismét az edzésé lesz a főszerep, 27-én pedig utazik a csapat Portugáliába.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés