Edzőváltás a DVSC-nél!

2016.06.20. 14:19

Edzőváltás a DVSC-nél!
Salánki László (Fotó: dvscboxing.hu)

Salánki Lászlót nevezték ki a szakmai stáb vezetőjének Debrecenben.

Hirdetés

Hutai László helyett a jövőben Salánki László irányítja a szakmai munkát a DVSC ökölvívócsapatánál. A sikerre éhes, motivált tréner eddig a debreceni klub hajdúhadházi fiókcsapatában oktatta a boksz nemes művészetét a fiataloknak, nem is akárhogy! Több magyar bajnok és korosztályos válogatott versenyző eredményessége bizonyítja, hogy ért a szakmához és megérett a nagy feladatra.

A fő célom, hogy feltöltsem a debreceni bázist is gyerekekkel, versenyzőkkel. Tudom, nem lesz egyszerű a dolgom. Szóval dolgoznom, dolgoznunk kell, de keményen ám, hogy eredményt érjünk el!

- fogalmazott székfoglalójában a dvscboxing.hu-nak az újdonsült vezetőedző, akinek segédedzője a kétszeres világbajnoki bronzérmes Nagy Tímea lesz, aki életet párja is egyben.

A DVSC bokcsapatában továbbra is várják a bokszolni, mozogni, fogyni, erősödni szándékozókat, kortól és nemtől teljesen függetlenül. A tökéletesen felszerelt, négy szorítóval, tucatnyi zsákkal, súlyzókkal, erősítő gépekkel felszerelt Angyalföld téri edzőcsarnokban minden korosztály képviselője megtalálhatja magának az ideális mozgásformát, a serdülőktől az öregfiúkig.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés