Hirdetés

A debreceni olimpikon bíróságra kerülhet

CH

2016.01.20. 08:45

A debreceni olimpikon bíróságra kerülhet
Kalucza Norbert (Fotó: magánarchívum, Facebook)

A volt edző jogi lépéseket fontolgat.

Hirdetés

Kalucza Norbert koldusbotra jutott - írtuk nemég azok után, hogy a debreceni bokszoló pénzt kért ismerőseitől a Facebookon albérletre. A bokszoló azzal érvelt, hogy az edző, aki őt Budapestre csábította, átverte és attól tart, hogy a családjával együtt utcára kerül.

A sportember kálváriája, úgy tűnik, véget ér, hiszen aláírt a pestszenterzsébeti Toto-Box Promotionhöz, új klubja pedig garanciát vállalt, hogy fizeti az albérletét - írja a Bors.

Kaluczának már csak azért kell rimánkodnia, hogy volt edzője, Zámbó József ne perelje be az állításaiért. A sportoló által patkánynak is nevezett tréner ugyanis jogi lépéseket fontolgat.

Zámbó ugyanakkor a Borsnak cáfolta Kalucza állításait. Elmondása szerint az öklöző állításai ellenére nála jól járt, ugyanis más profi istállóknál csak meccspénzt adnak, míg Zámbó fő támogatója jóvoltából havi 120 ezres fizetést utalt, továbbá Kalucza cseh meccsszervezője, Ladislav Gazsi havi 60 ezret. A cseh akkor is „csengetett”, amikor egy évig Kalucza egy árva meccset sem vívott - így Zámbó.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés