Hirdetés

Véres leszámolás történt Munkácson

origo.hu

2016.03.13. 10:02

Véres leszámolás történt Munkácson
Fotó: mukachevo.net

A nyílt utcán, egy iskola közelében nyitottak tüzet.

Hirdetés

Szombaton ismét lövöldözés volt Kárpátalja második legnagyobb városában, Munkácson. A nyílt utcán lőttek le egy kézigránátos embert - írja az Origó.

Autóból tüzeltek

A rendőrségi jelentés szerint egy sötétzöld személyautóból nyitottak tüzet egy járókelőre az egyik munkácsi iskola közelében, majd a tettesek elhajtottak a helyszínről. A kiérkező rendőrök egy erősen vérző embert találtak a járdán, akinek a kezénél egy kibiztosított kézigránát hevert. A robbanószerkezet hatástalanításának idejére az iskolát és a környező lakóházakat kiürítették.

Meghalt a kézigránátos férfi

Az eszméletlen sebesültet, akinek egy golyó átütötte a combartériáját, azonnal kórházba szállították. Az orvosok órákig küzdöttek az életéért, ám estére a súlyos vérveszteség miatt életét vesztette. A lövöldözés helyszínén látott kocsi után az egész megyére kiterjedő hajtóvadászat indult, végül Ungváron találták meg, ahol rövid hajsza után sikerült megállítaniuk. Az autóban utazó két embert őrizetbe vették. A rendőrök drogüzlettel kapcsolatos leszámolást sejtenek az ügy hátterében.

HirdetésHozzászólás

HirdetésHirdetés

Ez is érdekelheti

    Hirdetés