Hirdetés

Kósa Lajos vészharangokat kongatott

2018.06.05. 15:05

Kósa Lajos vészharangokat kongatott
Kósa Lajos a parlamentben (Fotó: mti)

A debreceni politikus szerint a joggal súlyosan visszaélő tömegek haladtak át az országon.

Hirdetés

Kósa Lajos (Fidesz) szerint a demokrácia, a szabadság, az egyenjogúság, a keresztény kultúra által közvetített értékvilág mind-mind veszélyeztetve van, amikor milliószámra özönlenek Európába lényegében ellenőrizetlenül olyan emberek, akik nem üldöztetés elől menekülnek, csupán jobb életre vágynak. 

Magyarország nekünk fontos igazán, nekünk kell megvédenünk

 - hangsúlyozta, rámutatva, az unió egyes fórumain nem fogalmazódnak meg az álláspontok ilyen egyértelműen.  Emlékeztetett arra az uniós véleményre, amely szerint "perverz koalíció jött létre az embercsempészek és az NGO-k között" - a civil szervezetek segítik az embercsempészeket -, és leszögezte: a csomag ezt a jelenséget üldözi. 

Az illegális határátlépést nem szabad segíteni, aki ezt valósítja meg, azt a rendőrség a bűnüldözés erejével is arra kell, hogy szorítsa, hogy tevékenységét abbahagyja

- hangoztatta. Hozzátette: az unió országainak jelentős részében hasonlóan léptek, mert mindeni érezte, hogy az Európát fenyegető áradat magától nem áll le. 

Közölte azt is: Magyarországon a joggal súlyosan visszaélő tömegek haladtak át, arról pedig az NGO-k világosítják fel a tömegeket, hogyan lehet tudatosan hazudni a hatóságoknak. Utóbbiak sokszor komoly munkát fektetnek abba, hogy a nem együttműködőkről kiderítse személyazonosságukat és azt, mi is velük a valós helyzet.  

Kósa Lajos távlatos megoldásnak azt nevezte, hogy a segítséget oda vigyék, ahol arra szükség van.

 

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés