Hirdetés

Politikusnak állt a népszerű tévés

Index

2017.05.15. 12:32

Politikusnak állt a népszerű tévés

Kisorosziban indult az időközi választáson.

Hirdetés

Kisorosziban lett önkormányzati képviselő Havas Henrik. A jelenleg az ATV-n dolgozó újságíró a vasárnapi időközi választáson szerzett mandátumot.

Az Index beszámolója szerint Molnár Csaba független jelöltet választották meg polgármesterré. Az ezerfős Pest megyei település vezetéséért három független és egy munkáspárti jelölt indult. Molnár Csaba 217, Nádasdi-Csontos Elek 152, Greff Gyuláné 122 és Pálmai Ferenc, a Magyar Munkáspárt jelöltje 5 szavazatot kapott.

A négy képviselői helyre Benedek Károlyt 284, Havas Henriket 253, Surányi Pétert 180 és Kovács Sándort 178 szavazattal választották meg a település lakói. Mind a négy képviselő független jelöltként indult. A négy képviselői helyért tizenöt jelölt mérette meg magát.

A Pest megyei községben azért kellett időközi önkormányzati választást kiírni, mert a képviselőtestület négy tagjából hárman még január 18-án megszavazták a testület feloszlatását. A választási törvény értelmében ezért 100 napon belül új képviselő-testületet és polgármestert kellett választania a településnek.

"Sehogy nem készülök, nem kampányolok. A többi jelölt röplapját megnézem, de én nem készítettem. Úgy gondolom, hogy nekem már nem kell bemutatkoznom"

- nyilatkozta korábban a Blikknek Havas.

időközi választás

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés