Hirdetés

Ez egy kőkemény kihívás - nem csak debrecenieknek!

Cívishír

2017.04.21. 13:32

Ez egy kőkemény kihívás - nem csak debrecenieknek!
A helyszínen még lehet nevezni (Fotó: Debreceni Kilométerek)

A futás szerelmesei négy kategóriában indulhatnak.

Hirdetés

Közel 600 fő részvétele várható a II. G4 Nagyerdei Terep félmaraton amatőr futóversenyén 2017. április 30-án. A környező országokból is érkeznek sportolók az eseményre.

A verseny szervezője a Debreceni Kilométerek Sportegyesület, társszervező a Hajdú Rendészeti Sportegyesület. A futás szerelmesei 4 kategóriában indulhatnak: félmaraton, negyedmaraton, minimaraton és gyerekfutam (2,5 km). A gyerekfutamon minden versenyző ingyen indulhat, nincs nevezési díj. Rajt helyszíne a Benczúr Gyula utcai körforgalomtól 200 méterre az erdőben található. A hosszabb távokon chipes időmérés lesz.

Az útvonal végig erdei terepen, a temető mögötti futópályán halad.

Egy kör 5,3 km, aki félmaratont négyet, aki negyedmaratont, az két kört teljesít, a minimaratonosoknak pedig egy kört kell megtenniük. A helyszínen még lehet nevezni. A célban mindenki, aki teljesítette a távot, egyedi befutóérmet kap. Valamennyi távon az abszolút első három helyezett nemenként díjazásban részesül, valamint kategóriánként az első helyezettek. Külön díjazásban részesülnek a rendészeti kategóriában (rendészeti szervek, fegyveres testületek alkalmazottai) induló versenyzők, félmaraton és negyedmaraton távon.

Rajtidők:
  9.00 - Gyerekfutam
10.00 - Minimaraton
10.05 - Negyedmaraton
10.10 - Félmaraton

A helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani, a Benczúr Gyula utcán a versenyre érkező gépkocsik miatt, torlódás várható.

 

futásszabadidősport

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés