Debrecenből szervezték a „spontán” népharagot 2006-ban?

klubradio.hu

2017.04.20. 15:12

Debrecenből szervezték a „spontán” népharagot 2006-ban?
A tévészékház ostroma 2006. szeptember 18-án (Fotó: mti)

Ezt állítja Gyurcsány Ferenc, akinek – elmondása szerint – erről bizonyítékai is vannak.

Hirdetés

A zavargások megszervezése előtti hetekben a debreceni városházához kötődő körök szervezték az őszödi beszéd hanganyagának vágott részének nyilvánosságra hozatalát – erről beszélt a Klubrádió Megbeszéljük című műsorában Gyurcsány Ferenc.

A volt kormányfő azt mondta, pontosan tudható erről a hanganyagról, hogy a Fidesz vezetésének legfelsőbb szűk köre – Orbán , Kövér és még pár ember – tájékoztatást kapott Kósa Lajostól, mi fog kimenni.

Kósa Lajos debreceni polgármester ezt követően is kulcsszerepet vállalat a terjesztésben és annak előkészítésében, hogy legyen utána spontán népharag

- így a Demokratikus Koalíciói elnöke azt mondta, ezeket az információkat már lemondása után tudta meg és minderről vannak írásos dokumentumok még olyanok is, melyek nem a kormány hatáskörében vannak, így egy esetleges kormányváltás esetén nem tudják megsemmisíteni őket.

Gyurcsány Ferenc nem tart attól, hogy Orbán Viktor vagy Kövér László beperli, hisz ehhez már hozzá van szokva. Hozzátette, ha megteszik, akkor majd a bíróság elé fogja tárni, hogyan tudják ellenőrizni szavait.

Gyurcsány Ferenc2006rendőrterror

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés