Hirdetés

Kósa: Isten őrizzen attól, hogy a baloldalon múljon az ország sorsa.

hirado.hu

2017.03.12. 11:28

Kósa: Isten őrizzen attól, hogy a baloldalon múljon az ország sorsa.
Kósa Lajos (Fotó: mti)

Összevissza beszélnek és hazudnak - mondta a debreceni politikus.

Hirdetés

Nemzeti konzultáció indul öt témában Orbán Viktor miniszterelnök februári bejelentése alapján. Kósa Lajos, a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője szerint nem a konkrét kérdések a fontosak, hanem az, hogy a kormány folyamatosan tisztában legyen a választók véleményével az ország sorsát érintő kérdésekben. Kósa a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában arról is beszélt: Isten őrizzen attól, hogy a baloldalon múljon az ország sorsa. A közelgő államfő-választásról szólva kijelentette: míg Áder János képes az alkotmány elvei szerint dönteni, addig Majtényi László viszonya a magyar demokráciához „felemás”.

A kormány kulcsfontosságú kérdésekben folyamatosan megkérdezi a választókat – reagált Kósa Lajos azokra az ellenzéki vádakra, miszerint nincs párbeszéd a kormány és a választók között. Szerinte a „ha van sapka, azért, ha nincs sapka, azért” tipikus esete az, amit a baloldali ellenzék folytat ebben a kérdésben.

De – mint hozzátette – az ellenzék egymás között is összevissza beszél és hazudik, a „hibbant bolsi milliárdostól a semmilyen teljesítményt nyújtó tekergőig” minden előfordul a frakcióvezető szerint. Kijelentette: ezzel a „kakofóniával” nem érdemes foglalkozni.

Ön kire szavazna, ha most vasárnap lennének a parlamenti választások?

Fidesz-KDNP

0%

MSZP

0%

Jobbik

0%

DK

0%

LMP

0%

Együtt

0%

Párbeszéd

0%

Liberálisok

0%

Nem mennék el szavazni

0%

Kétfarkú Kutya Párt

0%

Momentum

0%

 

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés