Hirdetés

Kósa Lajosnak mától Gyurcsány a legbecsületesebb ellenzéki

mti, index.hu

2016.11.08. 12:15

Kósa Lajosnak mától Gyurcsány a legbecsületesebb ellenzéki
Kósa Lajos (Fotó: mti)

Már csak ez hiányzott - kommentálta a DK-s.

Hirdetés

A kvóta elleni küzdelemben az ország csak a Fideszre és a KDNP-re számíthat, mondta Kósa Lajos sajtótájékoztatón, miután nem jött össze a Fidesznek az alkotmánymódosítás.

A Fidesz frakcióvezetője szerint az MSZP és a Jobbik is hazudott, és rútul, aljasul becsapta az embereket. A Jobbik korábban azt ígérte, megszavaz egy ilyen alaptörvény-módosítást, az MSZP pedig azt ígérte, a kötelező kvóták ellen szavaz.

Ehhez képest most mindkét párt leszavazta az alaptörvény-módosítást

- jegyezte meg Kósa, aki szerint Gyurcsány Ferenc annyival volt becsületesebb, hogy előre mondta, sem a népszavazást, sem az alkotmánymódosítást nem fogja támogatni.

Ebben az ügyben Gyurcsány volt a legbecsületesebb, becsületesebb, mint Vona Gábor és Molnár Gyula

– mondta Kósa Lajos.

Gyurcsány Ferenc erre Facebookon így reagált:
"Na már csak ezt hiányzott... :)"

 Kósa Lajos kérdésre "sík marhaságnak" nevezte azt a jobbikos érvet, amely szerint terroristák jönnek be a letelepedési kötvénnyel. Közölte továbbá azt is, hogy a kormány a Jobbiktól teljesen függetlenül dönt majd a letelepedési kötvényről.

Szerinte azzal, hogy a Jobbik nem szavazta meg az alkotmánymódosítást, "egy olyan hibát követett el, amit soha nem fog tudni lemosni magáról, körülbelül úgy, mint Gyurcsány Ferenc és a szocialisták annak idején, 2004-ben a december 5-i népszavazásnál", amely a kettős állampolgárságról szólt.

politikaalaptörvény

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés