Hirdetés

Válogatott játékost igazolt a Debrecen

debka.hu

2017.06.22. 17:23

Válogatott játékost igazolt a Debrecen
Bognár Kristóf (Fotó:nyugat.hu)

Hamarosan újabb bejelentésekre lehet számítani.

Hirdetés

Tovább formálódik az első osztályba feljutó DEAC kosárlabdacsapatának kerete, hiszen Molnár András csapatkapitány után, újabb négy játékossal állapodott meg a vezetőség - írja a debka.hu.

A tavalyi kezdőcsapatból Farkas Attilának és Velkey Jánosnak is 1+1 éves szerződése volt, amelynek második éve rövid tárgyalások után érvénybe is lépett.

További hír, hogy a klub mindenben megegyezett a Szombathelyről érkező Bognár Kristóffal, valamint a tavaly Nyíregyházán szereplő Fazekas Csabával. A Vas megyéből érkező tehetséges erőcsatár fiatal kora ellenére már hosszú ideje szerepel az A-csoportban, idén ezüstéremig jutott a Falco csapatával. Bognár ezen felül

tagja az Európa-bajnokságra készülő felnőtt magyar válogatott 20 fős keretének is.

A másik új érkező, Fazekas Csaba mindössze 17 éves (augusztusban tölti be a 18-at), de korosztálya egyik legtehetségesebb játékosának tartják. Stabil kezdő volt első B-csoportos évében a vajkezű bedobó, elsőéves juniorként pedig megnyerte az U18-as magyar bajnokságot.

A DEAC magyar magja tehát a rutinos Molnár András és Farkas Attila mellett három kiemelkedő képességű fiatal tehetséggel bővült, akik akár azonnal a csapat segítségére lehetnek az első osztályban is. Becsky István szakosztályvezető továbbá elmondta, hogy az igazolások ezzel nem értek véget, hamarosan újabb bejelentésekre lehet számítani.

kosárlabdaDEAC

HirdetésHozzászólás

HirdetésHirdetés

Ez is érdekelheti

    Hirdetés