Hirdetés

Eger csak a végén hódolt be a Debrecennek

2017.03.12. 10:02

Eger csak a végén hódolt be a Debrecennek
Jones ismét vezér volt (Fotó: debka.hu)

Már első a DEAC. Csak így tovább!

Hirdetés

Nagyon értékes győzelmet aratott a DEAC Kamilla Gyógyfürdő az Eger otthonában az NB1/B-s kosárlabda bajnokság 19. fordulójában. Az utolsó negyed elején már tíz ponttal is vezettek a házigazdák, de egy nagyszerű hajrának köszönhetően sikerült a sírból visszahoznia a mérkőzést a Berényi-csapatnak. Ezzel a győzelemmel már első helyen áll a csapat, s az alapszakaszból hátralévő három fordulóban minden esélye meg van, hogy ezt meg is tartsa.

EKE Eger KOK – DEAC Kamilla Gyógyfürdő 61-73 (20-17, 16-15, 20-16, 5-25)
DEAC:
 Jones 23/3, Velkey 2, Molnár 13/3, Farkas 8, Szabó 18 cserék: Varga 4, Lajsz -, Opre 5, Pék -. edzők: Berényi Sándor, Ráthonyi Tamás, Kádár Tamás

Mesterszemmel

Berényi Sándor: - Nehéz meccsre készültünk, hiszen eddig minden csapat nagyon megszenvedett itt Egerben. Sajnos túl sok kinti dobásunk volt, amiket nem tudtuk jó százalékkal értékesíteni, ráadásul, bentről is voltak problémáink, sok ziccer maradt ki. Az elején gyorsindításokat és büntetőket is sokat rontottunk, így saját dolgunkat nehezítettük meg. Szerencsére a védekezésünkön tudtunk keményíteni, a kispadról is érkeztek nagyszerű teljesítmények, ha ez elsősorban nem is pontokban mutatkozik meg. Örülök, hogy át tudtuk lépni saját árnyékunkat, átlendültünk a holtponton, és be tudtuk húzni a meccset. Gratulálok a csapatnak, ez egy nagyon fontos győzelem volt.

debka.hu

kosárlabdaDEAC

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés