Hirdetés

Csúnya mészárlást rendezett a Debrecen

2017.03.17. 19:33

Csúnya mészárlást rendezett a Debrecen
Velkey nagyot játszott, ráadásul 23 pontot szórt is (Fotók: Cívishír)

A sereghajtó csak asszisztált a találkozóhoz.

Hirdetés

A listavezető DEAC nagyon elruházta az utolsó helyezett MAFC második számú gárdáját péntek este a férfi kosárlabda-bajnokság NB I/B. Keleti csoportjának soron következő mérkőzésén. Az egyetemisták 114 pontot dobva, 59(!) ponttal múlták felül ellenfelüket, még úgy is, hogy Berényi mester mindenkinek játéklehetőséget biztosított. A mester feje egyedül Farkas Attila sérülése miatt fájhat: a kiváló játékos a második félidőt már civilben nézte végig, remélhetőleg sérülése nem súlyos. 

A DEAC 12. sikerénél jár sorozatban, s továbbra is vezeti az NB1/B Keleti-csoportját.

Farkas vádlija sérülhetett meg
Férfi NB I/B. Keleti csoport:

DEAC Kamilla Gyógyfürdő – MAFC II. 114-55 (32-14, 26-23, 27-7, 29-11)
DEAC:
 Jones 19/6, Velkey 23/6, Molnár 18/6, Farkas 1, Szabó 17/3 cserék: Varga 4, Opre 2, Pék 13/9, Lajsz 4, Kovács 11/3, Szarka -, Kozák 2. edzők: Berényi Sándor, Ráthonyi Tamás, Kádár Tamás

MESTERMÉRLEG
Berényi Sándor:
 Egy negyed védekezését leszámítva elégedett vagyok a látottakkal. Örülök, hogy a fiúk akkor is komolyan vették a mérkőzést, amikor már megnyugtató volt az előnyünk. Több dolgot is tudtunk gyakorolni, ráadásul a cserék ismét eredményesen és jó felfogásban szálltak be a játékba. Örülök, hogy újabb tehetséges saját nevelésű játékos szerezte meg élete első kosarát a felnőtt csapatban, úgy gondolom, hogy jó úton halad a debreceni kosárlabda.

A Debrecen legközelebb március 25-én a Salgótarján otthonában lép parkettre.

Galéria

DEAC

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés