Hirdetés

Új játékost igazolt a Debrecen

debka.hu

2016.11.15. 12:28

Új játékost igazolt a Debrecen
Velkey János (Fotó: bb1.hu)

Nem megy a csapatnak, muszáj erősíteni.

Hirdetés

A DEAC Kamilla Gyógyfürdő kosárlabdacsapata leigazolta Velkey Jánost az első osztályú Zalakerámia ZTE KK csapatától. A 192 centiméter magas játékos elsősorban 1-es és 2-es poszton bevethető, a hét második felében csatlakozik Ferenczi Tamás együtteséhez - írja a debka.hu.

Nem sikerült jól a szezonrajt a DEAC-nak, hiszen jelenleg 4–3-as mérleggel mindössze az NB1/B Keleti-csoportjának 5. helyén szerénykedik. Bár a játékoskeret jelentős átalakulásokon ment keresztül a nyár folyamán, a csapat vezetősége további érkezőkkel igyekszik erősíteni.

Velkey János a harmadik szezonját kezdte meg idén Zalaegerszegen, ám a több játéklehetőség és a vezetők által felvázolt tervek meggyőzték a váltásról.

Nem kezdtük a legjobban a szezont, ezért a céljaink elérése érdekében úgy döntöttünk, hogy változtatnunk kell. Mivel a bizalom töretlen a szakmai stáb és a játékosok felé is, ezért elsősorban erősítésekben gondolkodtunk

– mondta Becsky István ügyvezető.

A 21 éves játékos Zalaegerszeg előtt megfordult a Vasas csapatában és Kecskeméten is, így fiatal kora ellenére már volt ideje bőven a tapasztalatszerzésre a felnőttek között. Utánpótlás játékosként végigjárta a válogatottakat, korosztályának egyik legtehetségesebb játékosaként tartják számon.

átigazolásDEAC

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés