Rajtol a háromnapos dzsembori Balmazújvároson

2015.12.10. 20:15

Rajtol a háromnapos dzsembori Balmazújvároson
A helyszín

Fergeteges találkozókra és annál is jobb hangulatra van kilátás.

Hirdetés

December 11-én a címvédő és egyben házigazda Koroknai Autósiskola mérkőzésével elrajtol a VI. Sajt-Kalmár Kupa, a régió egyik legszínvonalasabb kispályás labdarúgó tornája, amit hagyományosan december elején rendeznek meg, kvázi felvezetésként az év végi debreceni Real Team Kupára.

Balmazújvároson ezúttal is felvonul a teremfoci színe-java, a 36 csapat között ott lesz minden „nagyágyú”: a csapatokban csak úgy tobzódnak a pengésebbnél pengésebb játékosok, ráadásul miután az alsóbb osztályú nagypályás bajnokságok már téli álmukat alusszák, így nem egy neves focistával találkozhatnak a látogatók. Szombaton az NB I. küzdelmei is véget érnek, így a vasárnapi helyosztókon már az első osztályban edződött labdarúgók is parkettre lépnek Újvároson.

A háromnapos vetélkedésnek ezúttal is a pompás Kőnig Rendezvényközpont ad otthont, és miután a belépés mindhárom nap ingyenes, idén is garantált a telt ház. A csoportmérkőzések pénteken és szombaton egyaránt 14 órakor kezdődnek, míg a vasárnapi egyenes kiesési szakasz 11 órakor rajtol. A csoportbeosztás és a menetrend a torna honlapján tekinthető meg.

VI. Sajt-Kalmár Kupa
Balmazújváros, 2015. december 11-13.
Kőnig Rendezvényközpont

Galéria

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés