Hirdetés

Így kell ezt a szakmát művelni, lányok!

2016.01.08. 20:38

A debreceniek simán verték a Vácot.

Hirdetés

Azok után, hogy a debreceni hölgyek csúfosan megégtek az MTK otthonában, kevesen gondolták, hogy a Vác ellen sétagalopp lesz a péntek esti hazai bajnoki.

A DVSC játékosai nagy elszántsággal kezdtek, és úgy is folytatták az összecsapást. Naná, hogy ennek meglett az eredménye! A félidőben már megnyugtató előny birtokában vonultak pihenőre a piros-fehérek, majd szünet után a "fór" tovább hízott. Így a végén már örömkézilabdának tapsolhatott a nagyérdemű.

Ez mestermunka volt, lányok!

DVSC-TVP–IPRESS CENTER VÁC 28–21 (15–8)
Debrecen, 1700 néző. V: Herczeg P., Südi
DVSC: LAJTOS – Varsányi 2, KARNIK SZ. 4, Kudor 1, B. Klikovac, GARBUZ 11, Kelemen.Csere: Horváth Pásztor (kapus), Deszpotovics, MARINCSÁK 3, Sirián 1, SISKA 6 (4), Szilágyi Á., Slakta.Edző: Tone Tiselj
VÁC: Bíró B. – Jovetic, SOÓS 5, Vukcsevics 1, Basic 1, Farkas V., LISCSEVICS 6. Csere: Balog J. (kapus), Szondi 2, Hámori, Tóth E. 1, Helembai, Gróz 5 (5), Ertl.
Edző: Uros Bregar
Az eredmény alakulása. 9. p.: 5–3. 20. p.: 11–4. 39. p: 20–10. 55. p.: 27–16.
Kiállítások: 12, ill 12 perc
Hétméteresek: 4/4, ill. 5/5.

Mesterszemmel

Tone Tiselj: – Ez volt az első hazai meccsem a csapattal, nagyon boldog vagyok, hogy örömet tudtunk szerezni ennek a csodálatos szurkolótábornak. Fantasztikus ultrái vannak a csapatnak, ez sokat jelenthet a jövőben is. A siker titka, hogyha játékos, vezető, edző és szurkoló együtt harcol.
Uros Bregar: – Az első húsz percben veszítettük el a meccset, után már hiába próbáltuk újra felépíteni a játékunkat, nem volt esélyünk a jól játszó Debrecen ellen.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés