Hirdetés

Válogatottat igazolt a Loki!

Cívishír

2018.02.04. 22:04

Válogatottat igazolt a Loki!
Kovács Anna emelkedik… (Fotó: DKKA, Horváth Kitti)

Már egy bókot is kaptak a debreceni szurkolók Kovács Annától.

Hirdetés

Kétéves szerződést kötött a DVSC-vel a magyar válogatott jobbátlövő, Kovács Anna – jelentette be a Loki a honlapján. 

A 26 éves játékos szerepelt a tavaly decemberi németországi világbajnokságon, korábban pedig ott volt a 2016-os svédországi Eb-n. Kovács Anna Békéscsabán lett NB I-es játékos, aztán öt szezont töltött el Érden (2010–2015) majd a Dunaújváros játékosa lett. A válogatott kézilabdázó szerződése 2018 júliusától két évre szól.

Debrecen motiválja

– Nagyon tetszik a koncepció, ami Debrecenben alakul, s úgy érzem a jelenlegi helyezésénél többre hivatott a csapat, azért fogok dolgozni, hogy minél nagyobb sikereket érjünk el – ez Kovács Anna első nyilatkozata a klubnak. 

– Nagyjából tudom, hogy mire vagyok képes, s úgy érzem, a debreceni klub a legalkalmasabb arra, hogy ezt megvalósítsam. Vannak célok, amelyekért érdemes harcolni, s mindenképpen motiváló olyan helyen szerepelni, ahol feljebb szeretnének lépni. A válogatott miatt is szeretnék minél magasabb szinten játszani, a szívem, lelkem ki fogom tenni a pályára. Egy nagy hagyományokkal rendelkező klubba kerülök, amely mögött az ország legjobb szurkolótábora áll! – mondta.

kézilabdamagyar válogatottDVSC–TVPKovács Anna

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés