Hirdetés

Ünneplésre készülnek a debreceniek. Tartson velük!

dvsckezilabda.hu

2017.04.06. 13:54

Ünneplésre készülnek a debreceniek. Tartson velük!
Fotó: civishir.hu

A kupában elért bronzérem után bajnoki meccs jön.

Hirdetés

Meglehetősen mozgalmas hetet hagyott maga mögött a DVSC-TVP együttese, hiszen a lányok szerdától-vasárnapig háromszor léptek pályára, s a sorozat megkoronázásaként megszerezték a harmadik helyet a Magyar Kupa kecskeméti négyes döntőjében. 

A legkitartóbb szurkolók már vasárnap este köszöntötték a bronzérmes csapatot, hiszen a Hódos Imre spotcsarnok parkolójában tűzijátékkal várták a lányokat, majd közös éneklés és pezsgőzés volt a program - írja a dvsckezilabda.hu.

A portál beszámolója szerint a fárasztó széria után Tone Tiselj hétfőre pihenőt adott a játékosoknak, kedden délután azonban már edzés várt a csapatra., hiszen pénteken 18 órakor a Mosonmagyaróvár ellen lép pályára bajnoki mérkőzésen a DVSC-TVP.

A lányok már nagyon várják, hogy a hétvégi siker után újra találkozhassanak közönségükkel, s a közös ünneplésre készülnek.

A mérkőzésre elővételben is lehet jegyet vásárolni, csütörtökön 14-től 20 óráig, míg a meccs napján, azaz pénteken 12-től 15 óráig a Hódos Imre Sportcsarnok hátsó, személyzetei portáján. A meccs előtt a pénztár fél 4-kor nyit majd, kapunyitás 15 perccel később, 15.45-kor.

DVSCkézilabda

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés