Hirdetés

Legyőzte a Debrecen a válogatottat

dvsckezilabda.hu

2017.04.26. 11:16

Legyőzte a Debrecen a válogatottat
(Fotó: dvsckezilabda.hu)

No nem a nagyot, hanem a kicsit, de a kis hal is hal!

Hirdetés

A szezonban minden NB I-es csapat egyszer pályára lép Balatonbogláron, a korosztályos csapat ellen. A DVSC női kézilabdacsapata ezen a héten volt soros.

Az első félidő derekáig kevés gól született a rendkívül sportszerű mérkőzés, ahol a Loki első négy találatát is junior korú játékos lőtte. A debreceni szakmai stáb sokat forgatta a csapatot, mindenki játéklehetőséget kapott, így a juniorkorú játékosok közül Pénzes Laura, Tóvizi Petra, Szabó Panna, Bordás Réka és Kenyeres Barbara is pályára lépett.

A junior válogatott jól tartotta magát, csak a hajrában dőlt el a mérkőzés, amelyen a Loki védekezése volt dicsérhető, de támadásban is akadtak szép momentumok - olvasható a dvsckezilabda.hu tudósításában.

MAGYAR JUNIOR VÁLOGATOTT–DVSC-TVP 22–25 (10–11)
Balatonboglár, 100 néző. V: Répás G., Sebők S.
JUNIOR VÁLOGATOTT: Suba – Klujber 10 (5), Román 2, Giricz 2, Pásztor N., Hornyák B.1, Fodor Cs 2. Csere: Bino, Herczeg L. (kapusok) Kuti 1, Hudák 1, Kuczora 3 Vörös Sz. Edző: Haju János
DVSC: Lajtos –Varsányi 1, Punyko 3, Pénzes 2 (1), Tóvizi 3, Deszpotovics 5, Szabó Panna 1. Csere: Horváth-Pásztor (kapus) Garbuz 4, Csáki 5 (3), Tóth M., Sirián, Bordás R., Kenyeres B. 2. Edző: Tone Tiselj
DVSCkézilabda

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés