Kimászni a gödörből! Ez a Loki célja a Hódosban

dvsckezilabda.hu

2017.04.21. 12:17

Kimászni a gödörből! Ez a Loki célja a Hódosban
Fotó: dvsckezilabda.hu

A Siófok ellen kellene javítani Debrecenben.

Hirdetés

A Siófok elleni hazai mérkőzéssel folytatódik a bajnokság a debreceni kézis hölgyek számára.

A két együttes emlékezetes mérkőzést játszott november 19-én, a Balaton-parti városban, hiszen a hazaiak az első félidő hajrájában már 15–7-re is vezettek, a meccs végén mégis egy ponttal a tarsolyában távozhatott a DVSC-TVP - ídézi fel a pénteki meccs beharangozójában a dvsckezilabda.hu.

 A meseszerű talpra állás igazi csapatmunka eredménye volt, melyben a kilenc gólig jutó Csáki Viki játszotta a főszerepet. A jobbszélső nyolcból nyolc büntetőt lőtt be, az utolsót már a játékidő lejárta után, ezzel egyenlített a nagyot küzdő debreceni csapat.

Ugyanarra az elszántságra lesz szükségünk a győzelemhez, amelynek segítségével Siófokon vert helyzetből fel tudtunk állni – mondta a novemberi találkozó hőse, Csáki Viktória. – A Magyar Kupa bronzérem után gödörbe kerültünk, ebből szeretnénk most kimászni, hiszen pontosan tudjuk, hogy nem ért még véget a szezon, vannak feladataink. A péntekivel együtt még négy hazai meccs vár ránk, ezeket mindenképpen szeretnénk megnyerni! Alaposan felkészültünk a pénteki összecsapásra, a jó védekezés lehet a siker kulcsa. Remélem, hogy most nem kell olyan izgalmakat átélni, mint idegenben!

Az biztos, hogy külön figyelmet kell majd fordítani a vendégek – s egyben a honi első osztály – legeredményesebb játékosára, Triscsuk Krisztinára, aki eddig 19 mérkőzésen 141 gólt szerzett.

A  DVSC-TVP–Siófok mérkőzés pénteken 18 órakor kezdődik.

DVSCkézilabda

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés