Hirdetés

Rutinfeladatra készülnek a debreceni hölgyek

dvsckezilabda.hu

2017.03.23. 10:25

Rutinfeladatra készülnek a debreceni hölgyek
Fotó: dvsckezilabda.hu

A Loki a toronymagas esélyese a meccsnek.

Hirdetés

Egészségesen tértek haza a klub válogatottjai, és kedd óta újra teljes létszámmal készül a DVSC-TVP a bajnokság folytatására. A jövő hét erőltetett menete előtt (szerdán bajnoki meccs Érden, szombat-vasárnap MK Final Four Kecskeméten) rávezetésként az újonc fővárosi csapat lesz a DVSC-TVP vendége - írja a klub hivatalosa honlapja.

A portál felidézi, hogy a kispestiek a bravúrszámba menő feljutás után meglehetősen szűkös anyagi lehetőségek mellett vállalták el a szereplést a legmagasabb osztályban, s bár sokan azt jósolták, hogy szerzett pont nélkül lesznek utolsók, két idegenbeli bravúrral (győzelem az MTK, döntetlen a Budaörs otthonában) már bizonyították, hogy felérik az NB I szintjét.

Ezzel együtt persze a DVSC-TVP a pénteki mérkőzés toronymagas esélyese, ezt támasztja alá, hogy október 1-én 43–24-re nyertek Tone Tiselj tanítványai a Kispest otthonában. 

Pénteken 18 órakor tehát DVSC-TVP–Kispest NKK mérkőzés. A pénztárak 15.30-kor nyitnak, kapunyitás pedig 15.45.kor lesz. Jegyeket elővételben is lehet vásárolni hétköznapokon 14 és 20 óra között a Hódos Imre Rendezvénycsarnok hátsó, személyzeti portáján.

DVSCkézilabda

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés