Hirdetés

Kiemelt kockázat: mindenkiről felvételt készítenek

2017.01.11. 11:32

Kiemelt kockázat: mindenkiről felvételt készítenek
A debreceni ultrák az A szektorból buzdíthatják a csapatot (Fotó: Cívishír)

Fontos tudnivalók a Fradi debreceni veendégjátékáról.

Hirdetés

Pénteken 18 órakor az FTC-t fogadja a DVSC-TVP. A kiemelt kockázatú találkozó előtt a rendőrség és a biztonsági szolgálat képviselői tartottak bejárást a Hódosban - számol be a dvsckezilabda.hu.

A mérkőzés 18 órakor kezdődik, kapu- és pénztárnyitás 15.30-kor az ifjúsági mérkőzés kezdete előtt fél órával lesz. A 14 órakor kezdődő junior mérkőzés ingyen megtekinthető, ezután mindenkinek el kell hagynia a csarnokot, s csak érvényes belépővel lehet visszatérni.

A Hódos Imre Sportcsarnok statikai vizsgálata lezajlott, ám a hivatalos eredményre még várni kell, ezért ezen a mérkőzésen a hazai B-közép a büfé mellett, a jobboldali A-szektorban foglalhat majd helyet.

A kiemelt kockázatú eseménynek megfelelően a rendezők belépéskor átvizsgálják a nézőket, hogy ne kerülhessen bevitelre semmilyen tiltott tárgy, és olyan anyag, amely erőszakos, a mérkőzés biztonságos lebonyolításához kötődő cselekményekhez felhasználható. A találkozó biztonsági besorolása miatta az esetleges rendbontások kiszűrése érdekében a beléptetésnél és a mérkőzés idején a csarnokban videofelvétel készül. Ugyancsak a biztonság érdekében a csarnokba semmilyen folyadékot nem lehet bevinni!

A Hódos hátsó parkolóját a mérkőzés napján a rendőrség lezárja, kérjük szurkolóinkat, hogy a Főnix Rendezvénycsarnok parkolóját vegyék igénybe.

Fontos tudnivaló, hogy a vendégszektorba szóló belépőjegyeket Budapesten és Debrecenben is csak elővételben lehet megvásárolni.

szurkolókézilabda

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés