DVSC: nagy lehetőség előtt a fiatal tehetség

dvsckezilabda.hu

2016.12.27. 21:36

DVSC: nagy lehetőség előtt a fiatal tehetség
Fotó: dvsckezilabda.hu

Montenegrói játékost kell pótolnia.

Hirdetés

Változás történt a debreceni női kézilabdacsapat keretében. Az egyik légiós távozott, helyét pedig egy nagy jövő előtt álló ifjú hölgy veszi át.

A DVSC Kézilabda Kft. és Bobana Klikovac közös megegyezéssel szerződést bontott - írja a klub hivatalos honlapja. A montenegrói beálló Fehérváron folytatja pályafutását, helyére a juniorválogatott Tóvizi Petra lép. A dvsckezilabda.hu emlékeztet arra, hogy Bobana két és fél éve érkezett Debrecenbe, és a Lokinál lett felnőtt játékos, most azonban eljött az idő a váltásra.

Bobanának új impulzusokra van szüksége, Tone Tiselj pedig szeretné beépíteni a csapatba a roppant tehetséges, saját nevelésű Tóvizi Petrát. Ebben a helyzetben érkezett az Alba Fehérvár megkeresése. Az EHF Kupa csoportkörében is érdekelt csapatnak a sérülések miatt mindenképpen szüksége van egy beállóra, így született meg a megállapodás arról, hogy Bobana ott folytatja pályafutását.

A DVSC-TVP sok sikert kívánt a montenegrói játékosnak, ugyanakkor a klub nagyon bízik Tóvizi Petrában, aki a szakmai stábtól és a társaktól minden segítséget megkap ahhoz, hogy hosszú távon a csapat egyik erőssége legyen – olvasható a honlapon.

DVSCkézilabda

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés