Hirdetés

A Hajdú-Biharban is milliárdokat kaszáló cég a Dunántúlon jótékonykodik

2017.06.21. 09:15

A Hajdú-Biharban is milliárdokat kaszáló cég a Dunántúlon jótékonykodik
Debrecenben és környékén sincs útépítés a Duna Aszfalt és cégei nélkül

Pedig akár Debrecenben is segíthetne...

Hirdetés

A Duna Aszfalt Kft. többségi részesedést szerez a Veszprém Handball Team Zrt-ben – szúrta ki a 24.hu. A ország legsikeresebb kézilabdaklubja a sportsikerek ellenére sem jó biznisz: tavaly előtt és tavaly is 550 millió forint körüli veszteséget termelt, a rövid lejáratú kötelezettség-állománya pedig fokozatosan hízott, 2014-ben még bő 600 millió forint volt, tavaly év végére ez megközelítette az 1,8 milliárd forintot - írja a lap.

A Simicska-féle Közgép bukását követően a közbeszerzéseken, állami, önkormányzati beruházásokon páratlanul sikeres Duna Aszfalt tulajdonszerzése már csak azért is felettébb érdekes debreceni szempontból, mert éppen pár napja jelentették be, hogy a Debreceni Hokiklub óriási presztizsveszteséget elkönyvelve visszalép a MOL Ligától, miután az önkormányzat nem vállalja tovább a klub évi pártízmilliós(!) finanszírozását. 

Nos, a cég és a leányvállalatai Debrecenben és a megyében is több óriásprojektet visznek, azon súlyos milliárdokat kaszálva; az itt lakók minimum joggal várhatnák el, hogy a köz javára is áldozzanak, ha már itt keresik a pénzt. Ha meg nincs kedvük hozzá, hát szorítsák rá őket a megrendelők, ahogy arra minden bizonnyal Veszprémben is sor került...

DHKDuna Aszfalt

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés