Hirdetés

Beleállt a debreceni Fidesz szócsövébe az Index

2017.03.16. 18:23

Beleállt a debreceni Fidesz szócsövébe az Index
Ha Fekete-Győr András, a Momentum Mozgalom elnöke Debrecenben jár, szeretettel látjuk a szerkesztőségben! (Fotó: mti)

Mi is leülünk a szégyenpadra, de nekünk legalább van mentségünk.

Hirdetés

Kemény pofont, megrendítő erejű balhorgot kapott a debreceni Fidesz szócsöveként emlegetett Dehír a legnagyobb országos hírportáltól.

Egy vidéki lap kétszer akkora követ dobott a médiatörténelem tavába, mint a kormánypárti propagandistaként üvöltöző Pesti Srácok-riporter március 15-én

- írja az Index, miután a DTV honlapja egyoldalúan számolt be a debreceni Fidelitas Momentum-ellenes akciójáról, de a Momentum „jó előre meghirdetett” fórumának nem szentelt egy árva sort sem.

Egy hírportál utána megy a helyi híreknek, nem pedig várja, hogy bekopogtassanak az ajtón

- fogalmaz bölcs, kioktató stílusban az Index újságírója, miután a Momentum-rendezvény elhallgatásának okát azzal magyarázták az adófizetők pénzén eltartott debreceni portálnál, hogy nem kaptak rá meghívót.

Tartozunk egy vallomással. A szakmai szégyenpadra mi is leülünk, vagy mindjárt felmegyünk a padlásra kukoricán térdepelni, mert a Cívishírhez sem futott be meghívó a momentumosokról, és mi sem is jártunk utána az ügynek.

Nekünk azonban legalább van mentségünk!

Ahelyett, hogy indexes mintára a hírek után rohangáltunk volna a szabad magyar sajtó napján, túltoltuk a bulit a szerkesztőségben a Wurlitzer-díjas kollégákkal, de másnap józan fejjel az egyenlő bánásmód, a kiegyensúlyozottság és a pártatlanság jegyében

a Fidelitas közleményének sem adtunk helyet.

A jövőben természetesen beszámolunk Momentum debreceni megmozdulásairól, ha azok hírértékkel bírnak, mint ahogyan eddig is egyforma megjelenési lehetőséget biztosítottunk a várost irányító debreceni Fidesznek és az ellenzékének.

sajtóMomentum

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés