Hirdetés

A Miklós utcai pofátlanság tovább folytatódik

civishir.hu

2017.03.10. 13:20

A Miklós utcai pofátlanság tovább folytatódik
A fotók csütörtök és pénteken készültek (Fotók: Cívishír)

A debreceni közterület-felügyelet azt mondja, büntetnek ott. Többet kellene...

Hirdetés

Néhány napja adtunk hírt arról, hogy a Miklós utca elején néhány autós pofátlan módon rááll a nemrég felújított és térkövezett járdára, ezzel semmibe véve a gyalogosokat és a környezetet. Hogy cikkünk eljutott az autósok némelyikéhez, az abból is látszik, hogy például a továbbra is hosszú órákon keresztül ott parkoló, a Flaska étteremhez tartozó Nissan terepjáró szélvédője mögé kitettek egy fecnit, miszerint "Az áruszállítás folyamatban van".

A vicc az, hogy még így sem állhatna ott, hiszen a kihelyezett tábla világosan szabályozza a rakodás helyét is. A Cívishírnek több közlekedési szakember is megerősítette, hogy azon a szakaszon kizárólag az úttesten, és ott is csak a rakodás idejére lehet megállni. A kihelyezett közlekedési táblák hatálya csak az úttestre érvényes.

Még kedden fordultunk írásban a felügyelethez, hogy adjanak választ arra, az étterem előtti járdára kik, milyen feltételekkel és milyen időszakban állhatnak fel. Arra vonatkozóan is kértük tájékoztatásukat, hogy erre ki és mi alapján adott engedélyt. Tőzsér Gyula, a felügyelet hatósági osztályvezetője többek között az következőket válaszolta:

A Miklós utcán a 2017. évben a közterület-felügyelők több alkalommal is szabtak ki bírságot.

A Debreceni Közterület Felügyelet a későbbiekben fokozott ellenőrzéseket fog szervezni a fényképfelvételeken látható területen.

A lakosság rendszeresen fordul és kéri a Debreceni Közterület Felügyelet segítségét a közterületen történő szabálysértések miatt. Amennyiben valaki ilyen szabálysértést észlel, bejelentést tehet a Debreceni Közterület Felügyelethez, melyet a közterület felügyelők minden esetben kivizsgálnak."

Hajrá, tesszük mi hozzá, mert láthatóan vannak, akiket a szabályok nem nagyon érdekelnek...

Galéria

parkolás

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés