Hirdetés

Molnár Gyula MSZP-elnöknek eláruljuk a nagy titkot

2016.10.10. 17:09

Molnár Gyula MSZP-elnöknek eláruljuk a nagy titkot

Felfedjük a Cívishír tulajdonosi hátterét és a szerkesztőségi tagok beállítottságát.

Hirdetés

A médiumok tulajdonosi hátterét, annak esetleges aránytalanságát vizsgáló bizottság felállítását sürgette hétfőn Molnár Gyula, az MSZP elnöke, aki a Népszabadság felfüggesztését úgy értékelte: "a magyar demokrácia és a sajtószabadság sötét időszaka kezdődött el".

Velünk nem kell vesződni, mi elébe megyünk a vizsgáló bizottságnak: eláruljuk, hogy Cívishír pártközeli alapítványokat, rendszerváltó oligarchákat és sajtómágnásokat messzire elkerülve végzi a tevékenységét, a tulajdonosai kétkezi debreceni sajtómunkások, újságírók vagy éppen a marketinges szakmát bűvölők, egyetlen pártnak sem tagjai, és legfeljebb erőszak hatására lépnének be politikai formációba, a legkeményebbek azonban még úgy sem.

„Sohasem lennénk egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna minket tagjának.”
Woody Allen

Ezzel együtt szerkesztőségünkben a helyi közélet minden tagját szívesen látjuk, mint ahogyan megfordult már mifelénk fideszes, jobbikos, szocialista, de még LMP-s is. Hideg sör néha, meleg kávé mindig van!

A szerkesztőség férfi tagjai testben a legközelebb a Lokihoz és a több debreceni csapathoz állnak, a hölgyek csak spirituális támogatást nyújtanak ehhez, vagy még azt sem. Ők a klaviatúrához és a monitorhoz állnak legközelebb. Meg a táskáikhoz.

Egyébként nálunk mindenki az ír, amit akar, illetve amit a meggyőződése diktál, s ezt a sajtószabadságot a szerkesztőségben senki sem veszélyezteti. Még a betérő politikusok sem. Bár úgy tartják, a világon apolitikus ember nincs, mi ezt kapásból cáfoljuk: nálunk még olyan is van! Vagy ha titkol is valamit, nincs szívünk kiverni belőle.

Bevalljuk, hogy az elfogultság gyakran meghatározza a munkánkat. Dombi Tibiről például tudnánk rosszakat írni, de nem tesszük, mert szeretjük.

Cívishírmédiasajtó

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés