Hirdetés

Sepréssel intézte el a Debrecent a Miskolc

2016.03.01. 20:48

Sajnos ez a papírforma.

Hirdetés

Negyedjére sem sikerült a bravúr, azaz a címvédő Miskolc érvényesítette a papírformát a jégkorong MOL-liga elődöntőjében. A debreceniek a vereség ellenére is dicséretet érdemelnek, hiszen a város hokisportjának eddigi legnagyszerűbb eredményét érték el a négy közé jutással.

A hokis idény ezzel nem ért véget, a DHK a Magyar Kupában még érdekelt, azaz selejtezőt vív a legjobb négy közé jutásért.

MOL-liga, elődöntő, 4. mérkőzés:
Debreceni HK-DVTK-Jegesmedvék 0-2 (0-0, 0-2, 0-0)
Debrecen, 500 néző, vezette: Kincses, Halassy, Soltész, Váczi.
DHK: VAY – Medvegyev, Trosin, Piatak, Saluga, Kaszkov – Hetényi, Csíki, Dancsfalvi, Berta, Vaszjunyin – Kovács, Wéber, Karszakov, Hári, Könczei – György, Godó, Vincze. Edző: Jevgenyij Muhin.
DVTK-Jegesmedvék: GYENES – Sagert, Vojtkó, PAVUK 1, BOORAS (1), Galanisz (1)– Smith, Clarke, Somogyi (1), CSETER 1, Dansereau – Láda (1), Hajós, Tóth, Miskolczi – Fekti, Popovics, Ritó. Edző: Jason Morgan.
Kiállítás: 10, illetve 20 perc.

A párharcot 4-0-lal a DVTK-Jegesmedvék nyerte.

Mesterszemmel

Jevgenyij Muhin: - Csalódott vagyok, mert jó lett volna legalább egy meccset nyerni a párharcban, de sajnos ez a papírforma, a Miskolc lényegesen jobb erőket vonultat fel. Mindent megpróbáltunk, de ennyire futotta. Szezon közben vettem át a csapatot, nagyon sokat dolgoztunk, de az volt a maximum, hogy idáig eljutottunk.

Jason Morgan: - Először is megdicsérem Gyenes kapust, hiszen shot out-ot ért el. Az első harmadban a várokozásaim alatt teljesített a csapat, a szünetben ezért fel kellett rázni a fiúkat. A második harmadban már remekül hokiztunk, és ekkor megalapoztuk a győzelmet. Jó érzés 4-0-lal a döntőbe jutni. Tulajdonképpen mindegy, ki lesz az ellenfél, mert mind MAC, mind a Fehérvár erős csapat.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés