Hirdetés

Nem érti Debrecent a válogatott cerberus

jegkorongblog.hu

2017.07.04. 17:28

Nem érti Debrecent a válogatott cerberus
Duschek Dávid (Fotó: Mudra László/MJSZ)

Nem gondolta volna, hogy az ország második legnagyobb városában ez megtörténhet.

Hirdetés

A debreceni MOL Liga-csapat csődje kiváló játékosok sorát hozta nehéz helyzetbe. A kapusok dolga a többiekénél is nehezebb, hiszen a magyar bázisú nemzetközi bajnokság csapatai már gondoskodtak első és második számú hálóőreik szerződtetéséről. Amit éppenséggel a nagy terveket dédelgető, majd becsődölő Debrecen is megtett idejekorán, hiszen a tavaly bevált Gyenes Dávid mellé már májusban leigazolták Duschek Dávidot - írja a jegkorongblog.hu.

Duscheknek két kiváló szezonja volt az Acélbikáknál, 92 százalék körül védett a MOL Ligában, a bajnokság legmegbízhatóbbjai közé emelkedett, nem csoda, hogy a válogatott bő keretébe is bekerült. Most azonban még csapat nélkül van.

Szomorú, hogy Magyarország második legnagyobb városában, amely szemmel láthatóan fejlődik és virágzik, az önkormányzaton kívül nem tud magának szponzort találni a minőségi jégkorong. Sajnos nem gondoltam volna, hogy pont velünk ilyesmi megtörténhet

- fogalmazott a kiváló kapus, aki nem adja fel. A jegkorongblog.hu-nak úgy nyilatkzott, hogy vannak ajánlatai, amelyeket át kell még gondolnia.

A DHK-csődjéről a polgármestert is kérdeztük. Itt olvashatja!

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés