Hirdetés

Debreceni csőd: a helyzet rosszabb, mint ahogyan kezdetben tűnt

jegkorongblog.hu

2017.06.21. 12:00

Debreceni csőd: a helyzet rosszabb, mint ahogyan kezdetben tűnt
Egy kép a múltból: két évvel ezelőtt még szép hokis tervekről beszélt Papp László polgármester és Mocsári Attila klubelnök (balra) (Fotó: Cívishír)

Úgy tűnik, nem lehet megmenteni a DHK-t.

Hirdetés

Az MJSZ-elnökség hétfői ülése után úgy hírlik: kevés a remény a 10. MOL Liga-csapat megmentésére - írja a mindig jól értesült jegkorongblog.hu.

Amint arról beszámoltunk (és kommentáltuk is), a Debreceni HK visszalépett a MOL Liga 2017/2018-as közdelmeitől a "piszkos" anyagiak miatt. A részleteket azóta sem közölték, csak egy rövid közleményben tájékoztatták a sajtót ("A jelenleg bizonytalan anyagi helyzet, illetve szponzorok hiányában...") 

A magyar szövetség első lépésben megpróbálta megmenteni a nehéz pénzügyi helyzetbe került egyesületet,

ennek legújabb lépéseként a nevezési határidőt június 15-ről 30-ra módosították hétfőn.

A jegkorongblog.hu úgy tudja, teljes körű vizsgálatot tartottak a klubnál, többször tárgyaltak Mocsári Attila elnökkel, és a Debrecennel kapcsolatos kérdések a hétfői MJSZ-elnökségi ülésen is ott voltak az egyéb pontok között.

A helyzet annál is rosszabb, mint ahogyan kezdetben tűnt, a debreceni profi jégkorongcsapat csődje aligha menedzselhető. Óriási meglepetés lenne, ha a DHK élne a nevezésre vonatkozó haladék adta lehetőséggel, és el tudna indulni szeptemberben a magyar bázisú bajnokságban. A játékosok helyzete bizonytalan, vannak, akik már tárgyaltak más csapatokkal, és olyanok is, akik meg is állapodtak

 - írja a hokis szakportál.

Mocsári Attila klubelnököt próbáltuk elérni, de nem jártunk sikerrel. Még próbálkozunk...

jégkorongDHK

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés