Hirdetés

A Fradiba igazolt a debreceni ász

mti

2017.05.21. 10:24

A Fradiba igazolt a debreceni ász
Könczei Áron (Fotó: Mudra László, MJSZ)

Ő már a hatodik új érkezője a zöld-fehér együttesnek.

Hirdetés

Könczei Áron személyében válogatott játékost igazolt a Ferencváros jégkorongcsapata. A klub honlapjának pénteki beszámolója szerint a 23 éves jobbszélső már a hatodik új érkező a zöld-fehér együttesnél.

 A tízszeres válogatott Könczei Debrecenben kezdte pályafutását,

ahol egy rövid svédországi kitérőt leszámítva 2016-ig hokizott. Az előző idényben a döntőig menetelő MAC Budapestben játszott, ahol az alapszakaszban 34 találkozón 32 pontot szerzett, míg a rájátszásban 15 mérkőzésén is három gólt ütött és öt gólpasszt adott.

Debrecenben még titkolóznak

A debreceni klubnál egyelőre nem nyilatkoznak arról, hogy kikkel képzelik el megvívni a MOL-liga következő szezonját. Mocsári Attila klubelnök korábban csak annyit mondott, hogy jelentősen erősítenek. Annyi szivárgott ki, hogy a liga egyik legjobb légiósa, az amerikai Jon Booras a MAC-tól a DHK-hoz igazol, illetve bejelentették azt, hogy távozik Hetényi Péter hátvéd és Pleszkán József kapus. A debreceni klubnál nem erősítették meg, de a helyi hokis berkekben tudni vélik, hogy a liga legutóbbi kiírásának legterméknyebb játékosa, a kanadai táblázaton élen végző Keegan Danserau, valamint szintén honosított Kalvin Sagert is Debrecenben igazol.

jégkorongferencváros

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés