Hirdetés

Az a hír járja, hogy a Debrecen brutális erősítésre készül

DigiSport, Cívishír

2017.04.24. 16:19

Az a hír járja, hogy a Debrecen brutális erősítésre készül
A kanadai Jason Morgan edző a hírek szerint marad Debrecenben (Fotó: Cívishír)

A klubelnök szerint egyelőre semmi sem publikus.

Hirdetés

Szilassy Zoltánt, az Újpest jégkorongcsapatának ambíciózus, fiatal trénerét, a szövetség U25-ös programjának vezetőjét a Digi Sport reggeli adásában kérdezték a magyar válogatottról, a MOL Ligáról, a magyar hoki helyzetéről, fiatal tehetségeiről.

A szakember arra számít, hogy tovább erősödik a MOL Liga a következő szezonban, hiszen a csapatok már most nagyon mozgolódnak a játékospiacon. Ha valaki, akkor az UTE mestere biztosan jól értesült, úgy fogalmazott, hogy tudomása szerint 

a Debrecen brutális erősítésre készül.

Korábban kérdeztük Mocsári Attilát, a Debreceni Hoki Klub első emberét arról, hogy milyen csapattal vágnak neki a liga 2007/2008-as idényének, de ő konkrétumokról nem kívánt nyilatkozni. Annyit azért elmondott, hogy a keret összeállt, reményei szerint jelentősen erősödik, az új játékosok kilétéről azonban nem beszélt, mert elmondása szerint többeknek még élő szerződésük van. 

A DHK a legutóbbi szezonban a MOL ligában és a Magyar Kupában is a legjobb négy közé jutott, mindkét fronton a MAC-cal szemben vérzett el az elődöntőben. 

jégkoronghokiDHK

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés