Legyen ez a visszavágás napja Debrecenben!

Cívishír

2017.03.02. 10:16

Legyen ez a visszavágás napja Debrecenben!
A közönség erőt adhat (Fotó: Cívishír)

A bajnoki elődöntő második összecsapását rendezik.

Hirdetés

Az egyik fél négy győzelméig tartó MOL Liga-elődöntő első mérkőzésén minden kétséget kizáróan a magyar jégkorong kirakatcsapata, a MAC jobban hokizott és elsősorban a hatékony emberelőnyös játékának köszönhetően (hat góljából négyet emberfórból szerzett) megérdemelten győzött a brassói túrák miatt nagyon fáradt csapat benyomását keltő debreceniek ellen.

Egy-null oda, de a harc folytatódik! Csütörtökön este Debrecenben rendezik a következő csatát!

A DHK hazai pályán sokszor mutattta már meg az oroszlánkörmeit, a nagy kérdés változatlanul, hogy kedd este óta mennyit sierült pihenniük a fiúknak. Gyanítható, hogy távolról sem lesz ideális a helyzet, hiszen kis híján annyi a sérült debreceni keretben, mint az egészséges játékos, de hazai jégen a közönség buzdítása lendületet adhat! 

Érkezz idejében!

A csütörtökön 18 órakor kezdődő találkozóra érdemes idejében kilátogatni, hiszen a későknek minden bizonnyal csak a leghátsó sorban marad állóhely. Ha egyáltalán marad. A Brassó elleni hetedik összecsapáson már egy gombostűt sem lehetett volna leejteni a tócóskerti jégcsarnokban, és ez vélhetően a MAC elleni palánkcsata alaklamával is így lesz.

MOL Liga, elődöntő második mérkőzés:
Debreceni HK-MAC Budapest
Debreceni Jégcsarnok, 2017. márc. 2., csütörtök, 18 óra.
Játékvezetők: Babic, Juhász, Pálkövi, Soltész.
jégkoronghoki

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés